Soner Sarıkabadayı bebeğinin ilk fotoğrafını paylaştı

Ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı, 2 ay sonra sevgilisi Madelein Lopez'in dünyaya getireceği bebeklerinin ultrason fotoğrafını sosyal medyada, "Sağlıkla, huzurla gel inşallah oğlum" notuyla paylaştı.
Zeliha Demirci
|
19 Eylül 2020, Cumartesi - 12:06
Soner Sarıkabadayı bebeğinin ilk fotoğrafını paylaştı

Soner Sarıkabadayı, 2 yıl önce klip çekimlerinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı sevgilisi Kolombiyalı model Madelein Camelo Lopez’e geçtiğimiz Sevgililer Günü’nde evlilik teklifi etmişti. Koronavirüs nedeniyle evliliği ileri bir tarihe erteleyen çiftin 2 ay sonra bebekleri dünyaya gelecek.

Baba olmak için gün sayan şarkıcı Sarıkabadayı ve sevgilisi Madelein Lopez'den bebeklerinin ilk fotoğrafı geldi. Çift, iki ay sonra doğacak oğulları Hasan'ın ultrason fotoğrafını Instagram sayfasından takipçileri ile paylaştı. Soner Sarıkabadayı paylaştığı fotoğrafa "Sağlıkla, huzurla gel inşallah oğlum" notunu düştü.

Geçtiğimiz hafta katıldığı bir ödül töreninde oğlunun adını 'Hasan' koyacaklarını açıklayan ünlü şarkıcı, "Yaklaşık bir ay kaldı, gerçekten heyecan dorukta, sabırsızlıkla kucağımıza almayı bekliyoruz.” ifadesinde bulunmuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/175358/soner-sarikabadayi-bebeginin-ilk-fotografini-paylasti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.