Kılıçdaroğlu,''Ekonomik bağımsızlığımız tehlikededir''

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Parti Meclisi'nin açılışında konuştu. Kılıçdaroğlu,''21. yüzyılın Türkiye'sinde ekonomik bağımsızlığımız tehlikededir" dedi.
Onur Çetinkaya
|
09 Eylül 2022, Cuma - 12:02
Kılıçdaroğlu,''Ekonomik bağımsızlığımız tehlikededir''

CHP lideri  Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi'nin açılışında açıklamalarda bulundu.

Devletin bir kişiye teslim edildiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Yasama, yürütme, yargı yok; demokrasi yok" diye konuştu.

''Ekonomik bağımsızlığımız tehlikededir''

21. yüzyılın Türkiye'sinde ekonomik bağımsızlığımız tehlikededir diyen Kılıçdaroğlu, "Düne kadar kızdıkları, küfür ettikleri kişilerin ayaklarına gidiyorlar. Türkiye Cumhuriyeti'ni yönetenlerin birilerine el avuç açmasını doğru bulmuyoruz ve kabul etmiyoruz" ifadelerini kullandı.

Emperyal güçlerin mevcut yönetimi nasıl kullandığını çok iyi biliyoruz diyen Kılıçdaroğlu, Andrew Brunson olayına atıfta bulunarak,''Bu can bu bedende kaldığı sürede papazı alamazsın' dedi.

''Her CHP'li cesur olmak zorundadır"

Tarihin CHP'lilere yüklediği ciddi bir görev var diyen CHP Genel Başkanı,"Bu görevi şu anda beraber yerine getireceğiz. Bizim yaşamımızda korku yoktur, olamaz. Her CHP'li cesur olmak zorundadır."açıklamasını yaptı.

''Yedi düveli gelse bir adım geri atmayacağız ''

Kılıçdaroğlu sözlerine '''Birileri beşli çeteleri hareketi geçirebiler, kendi medyasını harekete geçirebilir, yolsuzluk yapanları harekete geçirebilir, haramileri harekete geçirebilir. Onların yedi düveli dahi gelse bir adım, bir santim dahi geri adım atmayacağız. Her türlü iftira atıldı, linç girişiminde bulunuldu, kurşunlar atıldı, öldürülmek istendik ama dikkat edin tek adım birle geri adım atmadık. Çünkü biz Mustafa Kemal'in öğretisinden geliyoruz. Bu ülkeye bağımsızlığı sağlayacağız ve bu ülkeyi büyüteceğiz.'' şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1765869/kilicdarogluekonomik-bagimsizligimiz-tehlikededir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.