Sinan Burhan'dan ABB'ye konser eleştirisi

AK Parti Altındağ Meclis Üyesi Sinan Burhan Ankara'da tartışma yaratan 'suya yüzde 50 indirim' konusunda Mansur Yavaş'a seslenerek,"Eğer siz eğlenceye, konsere ayırdığınız paraları vatandaşa yardıma çevirirseniz suya zam yapmazsınız" dedi.
Büşra Bayrak
|
11 Ekim 2022, Salı - 19:41
Sinan Burhan'dan ABB'ye konser eleştirisi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Ekim Ayı Meclisinde Başkent siyasetinde tansiyonların yükselmesine neden olan 'suya yüzde 50 indirim' konusu tartışılmaya devam ediyor. 

ABB'nin su indirimi nedeniyle et yardımının kesileceğinin vatandaşlara bildirmesinin ardından bugün gerçekleştirilen toplantıda AK Parti Altındağ Meclis Üyesi Sinan Burhan Mansur Yavaş’ı konserlere harcadığı paralarla eleştirdi.

Yavaş’ın seçimden önce suya indirim yapılacağı konusundaki vaatlerini hatırlatan Burhan, "Cumhuriyeti kuran Başkent’te Ankaralılar onurludur, hepsi Seymen ruhuna sahiptir. Bir et yardımıyla Ankaralılar korkutulamaz. Başka bir nokta daha var eğer siz eğlenceye, konsere ayırdığınız paraları vatandaşa yardıma çevirirseniz suya zam yapmazsınız. Suya zam ne demek biliyor musunuz daha fazla konser, daha fazla işçi, daha fazla yandaşlık demektir. Ben size örnek vereyim; Sıla, Oğuz Aksaç, Yaşar, Ceza, Selda Bağcan, Haluk Levent, Athena, Melek Mosso , Koray Avcı, Zeynep Bastık, Musa Eroğlu bunların hepsi milyonlarca liraya geliyor. Bu sanatçılara verilen paralar Ankaralıya garip gurebaya verilsin. Başka bir nokta daha söyleyeyim eğer siz bu kadar işçi alırsanız 1 metre metro yapamazsınız. Hayvan hakları dediniz hayvanlarla ilgili bir tane barınak yaptınız mı? Tam tersi bütçeyi azalttınız. Yeşil dediniz, Ankara’da 2 milyon metre kare alan kurudu. Dolayısıyla şunu söylüyorum. Sanal belediyecilik, sentetik belediyecilik bitmiştir. Biz ayna tutuyoruz, kral çıplak diyoruz. Seçimden önceki vaatleri bugün gerçekliğin duvarına çarpar bununda altını çizmek istiyorum.” ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1829902/sinan-burhandan-abbye-konser-elestirisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.