Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Özel Projeler ve Dönüşüm Daire Başkanı Hüseyin Çankaya Ankara Masası’na konuk oluyor.

ABB Özel Projeler ve Dönüşüm Daire Başkanı Hüseyin Çankaya 19 Eylül Pazartesi günü saat 15.00’da Ankara Masası Gündem programına konuk olacak.
Ersin Küçükbarak
|
18 Eylül 2022, Pazar - 17:31
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Özel Projeler ve Dönüşüm Daire Başkanı Hüseyin Çankaya Ankara Masası’na konuk oluyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Özel Projeler ve Dönüşüm Daire Başkanı Hüseyin Çankaya Ankara Masası’na konuk oluyor.

Hüseyin Çankaya, Gündem Özel'de Türkiye'deki konut ve barınma sorununu değerlendirecek. 

Toplu konut ve sosyal konut farkını yorumlayacak olan Çankaya, Ankara'da Kentsel Dönüşüm süreci ve uygulamaları da anlatacak. Hüseyin Çankaya bu çerçevede;   Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi, Hıdırlıktepe - Atıfbey İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm Projesi, Şirindere Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesine ilişkin soruları yanıtlayacak.

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sunacağı program 19 Eylül Pazartesi günü saat 15.00'da Ankara Masası YouTube kanalı ve sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1787020/ankara-buyuksehir-belediyesi-abb-ozel-projeler-ve-donusum-daire-baskani-huseyin-cankaya-ankara-masasina-konuk-oluyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.