Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Elazığlılara bakanlık sözü

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "20 yıldır bir Elazığlı bakan yok, niye? Allah nasip ederse iktidar olacağız, parlamentoda Elazığlı bir bakan olacak" dedi.
Ecem Çetin
|
20 Eylül 2022, Salı - 11:44
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Elazığlılara bakanlık sözü

2023 seçimlerine hazırlık kapsamında sahaya inen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son durağı ise Elazığ oldu.

CHP Lideri,  Elazığ'ın yerel televizyonları Kanal 23 ve Kanal Fırat ortak yayınına konuk oldu.

Siyaset gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, iktidar olmaları halinde Kabine'de Elazığlı birine bakanlık verileceğini söyledi. 

CHP Lideri, "Elazığ öteden beri AK Parti’ye oy veriyor, ciddi sayıda milletvekili çıkartıyor. Ama 20 yıldır bir Elazığlı milletvekili, bakan yok, niye? Bakan olması lazım." dedi. 

"Bakanlık verilmesini elbette Elazığlı bekler"

İktidara geldiklerinde  parlamentoda Elazığlı bir bakan olacağını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Burası benim memleketim. Bir Elazığlıyı bakan yaparız ne olacak. Elazığ uzun süredir bakan çıkarmadı. Bakan çıkarması lazım. Elazığ, bu bölgenin kilit kentlerinden birisi, elbette bakan verilmesi lazım. Bakanın buraya daha fazla hizmet getirmesi lazım. Elazığ uzun süre AK Parti'ye destek verdi, hatta ful destek verdi. En azından belli bir süre dahi olsa bir bakanlık verilmesini elbette Elazığlı bekler. Allah nasip ederse iktidar olacağız, parlamentoda Elazığlı bir bakan olacak." şeklinde konuştu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1790495/kemal-kilicdaroglundan-elaziglilara-bakanlik-sozu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.