Karamollaoğlu: “Projenin başına sosyal kelimesini ekleyince ‘sosyal proje’ olmuyor”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Bir projenin önüne 'sosyal' ibaresi eklenince; o proje, sosyal bir proje olmuyor maalesef. 'Büyük Konut Hamlesi' diye sunulan ve seçim yatırımı olduğu açık olan TOKİ projesinin hiçbir yaraya merhem olmayacağı anlaşılmaktadır” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
21 Eylül 2022, Çarşamba - 13:01
Karamollaoğlu: “Projenin başına sosyal kelimesini ekleyince ‘sosyal proje’ olmuyor”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı Sosyal Konut Projesi'ni değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı Sosyal Konut Projesi'nin hiç bir yaraya merhem olmayacağını belirten Karamollaoğlu şöyle konuştu:

" TOKİ projesinin hiçbir yaraya merhem olmayacağı anlaşılmaktadır"

"Bir projenin önüne 'sosyal' ibaresi eklenince; o proje, sosyal bir proje olmuyor maalesef. Bu hiç de 'sosyal olmayan konut projesi'nin ödeme planlarıyla yine ancak toplumun belli bir kesimi ev sahibi olabilir. 'Büyük Konut Hamlesi' diye sunulan ve seçim yatırımı olduğu açık olan TOKİ projesinin hiçbir yaraya merhem olmayacağı anlaşılmaktadır. Biz iktidarımız döneminde; 'insan onuruna yaraşır' konut sahipliğini her vatandaşımız için erişilebilir kılacağız."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1792016/karamollaoglu-projenin-basina-sosyal-kelimesini-ekleyince-sosyal-proje-olmuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.