Demokrat Parti Lideri Gültekin Uysal'ın katılımıyla Kalecik İlçe Başkanlığı açıldı

Demokrat Parti Kalecik İlçe Başkanlığı, Genel Başkan Gültekin Uysal'ın katılımıyla açıldı. İlçe başkanlığı görevine Mehmet Yurtoğlu getirildi.
Ecem Çetin
|
11 Ekim 2022, Salı - 13:56
Demokrat Parti Lideri Gültekin Uysal'ın katılımıyla Kalecik İlçe Başkanlığı açıldı

Demokrat Parti teşkilatlanmaya devam ediyor. 

Teşkilatlanma kapsamında Kalecik İlçe Başkanlığının açılışı bugün Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın katılımı ile gerçekleştirildi. 

Uysal'a Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı ve çok sayıda partili eşlik etti.

Kalecik İlçe Başkanlığına ise Mehmet Yurtoğlu getirildi.

DP Lideri, burada partililere bir konuşma yaptı.

"Dünümüzü çalanlara yarınlarımızı çaldırtmamak mecburiyetindeyiz"

Uysal, şunları söyledi: 

"Nereden geldiğimizi biliyoruz . Bu büyük ülkeyi nereye götüreceğimizi de biliyoruz. Sağmamızdan solumuzdan söylenenlere inat 20 yıldır bu büyük ülkeyi ,80 yıllık cumhuriyete devr-i sabık muamelesi tutarak kendi geçmişlerinin , fukaralıklarının rövanşını almak için var gücüyle kamu kaynaklarını yağmalayanlara inat yürüyoruz. Söylenecek o kadar çok söz var ki. Bugün bu ülkede dünümüzü çalanlara yarınlarımızı çaldırtmamak mecburiyetindeyiz . Biz hakkımızı istiyoruz . Bu ülkenin evlatları doğduğu topraklarda geleceğini arayabilsin istiyoruz. Bu ülkenin yetişmiş insanları eğer yurtdışına gitmek istiyorsa bir yerde problem vardır. Şapkasını önüne koyup sorması gerekenler muhalefeti suçluyor .Türk milleti, Sayın Erdoğan’a hiçbir iktidara vermediği kadar 20 yılda güç, imkan , yetki, zaman, 4 tane 5 yıllık kalkınma planı uygulayacak süre vermiş. Bir 5 yıl daha versek 20 yılda yapamadığınız neyi yapacaksınız? 20 yıldır iktidar olduğunu unutmuş Erdoğan herhalde, yoksulluğu ve yolsuzluğu yok edeceğini şimdi hatırlamış."

"Her yerlerinden usulsüzlük akıyor"

"Her yerlerinden usulsüzlük, yolsuzluk, hukuksuzluk akıyor. İstiyorlar ki ölmemek üzere bu dünyaya geldik, gitmemek üzere iktidar olduk, bu kervan sürsün gitsin, keyfi bir düzeni devam ettirelim. "

"Gereğini yapacağımız günler yakın"

"Önümüzde bir kavşağa doğru ilerliyoruz. Sureti haktan görünenlerin bu millettin ortak değerlerini, dini değerlerini, milli değerlerini suiistimal etmesine müsaade edecek miyiz, ettirmeyecek miyiz. İşte bunun kararını vereceğiz. Siyasi alanda işlerine geldi mi din, diyanet diyenlerin, hak hukuk gözetmeyenlerin, bu milletin kaynaklarını çarçur etmeye hakkı olmadığını biliyoruz, işte bunun gereğini yapacağımız günler yakın". 

"Ne derlerse desinler, Türkiye'de PKK ile iş birliği yapma imtiyazı sayın Erdoğan'da. Birilerinin eline mektup verip Kandil'e, İmralı'ya biz mi gönderdik? seçim öncesi onlara mektupları muhalefet mi okuttu? Hiç bu yalanlara kanmayınız. "

"Hayat pahalılığı var"

"Talimatı vermişler. Türkiye İstatistik Kurumu diye bir kurum var. Neymiş yıl sonuna doğru enflasyonu düşürecekmiş. Talimatla düşürsünler. Kent üzerinde neyin yazdığının önemi yok. Vatandaşımızın, esnafımızın, çiftçimizin, anaların babaların çarşıda pazarda yaşadığı bir hayat pahalılığı var. "

"Milletimizin  sesi olacağız "

"Bugün burada yeni yerimizde ilçe teşkilatımızın inşallah hayır duaları ile attığımız bu adım ile beraber, milletimizin her derdimizin devası olabilmek, sesi olabilmek , onların yükselen iradeleri olabilmek adına dün olduğu gibi kırat yeniden bu mücadeleyi verecektir."

" 20 yıllık iktidar, yokluğa mahkum etti"

Enginyurt ise şunları söyledi: 

"Kalecik'te sizlerle buluşmakla büyük bir mutluluk duyuyoruz. Türkiye kritik bir seçime gidiyor. Vicdan muhasebesi yapmak gerekiyor. Kalecik üzümü bir dönem Türkiye'nin değil dünya markasıyken, bugün kendi kaderine terk edilmiş durumda. Çiftçi 15 bin liraya ilaç alamaz, gübre alamaz hale geldi. Elektrik doğal gaz paraları artık ödenemiyor. Kalecik'in çocukları memleketini terk edip, önce Ankara'ya oradan gurbete gidiyor. 20 yıllık iktidar, adeta yokluğa mahkum etti. Yolsuzluğu, rüşveti önleyeceğiz diye geldiler, yolsuzluk rüşvet aldı başını gidiyor. Yoksulluk her geçen daha çok artıyor."

" Demokrat Parti olarak iktidara geldiğimizde mazotta KDV’yi 0’a düşüreceğiz "

"Kaleciklinin çocuğu KPSS’de 96 alıyor, mülakatta eleniyor. Kaleciklinin evladı torpili olmadığı için işe giremiyor. Sayın cumhurbaşkanı iş yok diyenlere yazıklar olsun diyor. Sanayide sanayiciler çalıştırmaya adam bulamıyor diyor . Yani diyor ki üniversite bitirmiş çocuklar gitsin sanayide çuval taşısın diyor. Demokrat Parti olarak iktidara geldiğimizde mazotta KDV’yi 0’a düşüreceğiz . Çok kolay yapacağız At yarışında 1 olan KDV’yi 18’e çıkaracağız , mazotta KDV’yi düşüreceğiz. Sayın cumhurbaşkanı emeklilik fiyatlarına destek veriyorum diyor. Doğalgaza destek veriyorum , yüzde 80’nini ben karşılıyorum diyor .Sayın cumhurbaşkanı bu millet sizden destek beklemiyor, bu millet zam yapmayın diyor . Zammı durdurun. Neymiş dünyada da kriz , hayat pahalılığı, yokluk , sefalet varmış. Ne yapalım canım kaderimize rıza göstermeliymişiz. Fakirlik bizim kaderimizde saraydakilere zenginlik Allah’ın emri mi ? Bu nasıl kader. Hep fakir şükrediyor"

"Nasıl olacak bu iş hep böyle mi gidecek"

"Ne varsa sattılar, gübre fabrikalarını sattılar, süt fabrikalarını sattılar, kağıt fabrikalarını sattılar dün akşam şekere yüzde 8 zam geldi. Nasıl olacak bu iş hep böyle mi gidecek. 3 bin 500 lira emekli maaşıyla geçiniyorum diyen emekliye soruyorum, nasıl geçiniyorsun? Kömür, odun alınamaz hale gelmiş. Kalecik'ten Ankara'ya gitmek 100 lira gidiş, 100 lira geliş olmuş. Evine ekmek getiremez olmuşsun hala diyorsun ki ne yapalım efendim, bunlar Müslüman, en azından bunlar namaz kılıyor, hayırdır bizi kilisede mi gördünüz? Biz sinagog da mı gördünüz?"

"Memlekette her gün zam var"

"Onun için diyorum ki Kalecikliler, elinizi vicdanınıza koyun. Ülkenin Cumhurbaşkanı bizimle kafa buluyor. Gençlere acıdığını söylüyor . Gençlere acıyacağına iş ver. İklim değişikliği yapmanın zamanı gelmiştir . Memlekete sahip çıkma zamanı gelmiştir. Biz Recep Tayyip Erdoğan’ a düşman değiliz. Birileri diyor ki Erdoğan’ı yıkmak için bir araya geldi. Hayır, biz onun için bir araya gelmedik . Recep Tayyip Erdoğan, 3 Kasım 2002 ‘ de seçimle geldi , bizde ilk seçimde göndermek üzere geldik. Demokrasiye , seçime inanacağız. Erdoğan’ı cici bir dede yapacağız. Seçimden sonra bize teşekkür edecek çok yoruldu. Memlekette her gün zam var . Erdoğan nankörlük etmeyin diyor . Her geçen gün fakirleşiyoruz, yoksullaşıyoruz ."

"Dertlerinize derman olmaya geldik"

Erkin Delikanlı "Söyleyecek sözü bitenlere söz söylemeye geldik. Dertlerinize derman olmaya, dertlerinizle dertlenmeye geldik. Yeter söz milletin demeye geldik." diye konuştu.

Demokrat Parti Lideri Gültekin Uysal açılışın ardından esnaf ziyareti yaptı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1827406/demokrat-parti-lideri-gultekin-uysalin-katilimiyla-kalecik-ilce-baskanligi-acildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.