Ali Babacan'dan Ankara'da suya indirim kararına tepki

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, AK Parti üyelerin Ankara'da suya yüzde 50 indirim getiren teklifini eleştirirken "Buradan Sayın Erdoğan’a çağrı yapıyorum. Siz niye boş duruyorsunuz? Siz de tüm Türkiye’de elektrik, doğal gaz fiyatlarına yüzde 50 indirim yapın." ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
13 Ekim 2022, Perşembe - 11:35
Ali Babacan'dan Ankara'da suya indirim kararına tepki

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AK Parti meclis üyelerinin suya yüzde 50 indirim getiren teklifi oy çokluğuyla kabul edildi.

Bu karar sadece Ankara'da değil, tüm Türkiye'de gündem olurken, siyasilerde tartışmalara dahil oldu.

Karara ilişkin bir değerlendirme de DEVA Partisi lideri Ali Babacan'dan geldi.

Babacan, "Buradan Sayın Erdoğan’a çağrı yapıyorum. Sizin Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ndeki üyeleriniz suya yüzde 50 indirim kararı aldı. Siz niye boş duruyorsunuz? Siz de tüm Türkiye’de elektrik fiyatlarına yüzde 50 indirim yapın. Ülkenin Cumhurbaşkanı olarak doğal gaz fiyatlarını niye yüzde 50 indirmiyorsunuz?" dedi.

"Güzel bir şey yapmışlar kendisi de yapsın"

Bu ülkede doğal gaz ve elektrik fiyatlarını Erdoğan’ın belirlediğini belirten Babacan, “Zam olduğunda zam haberlerinin yanında Erdoğan fotoğraflarını asla göremezsiniz. Müjde haberlerinin yanında ise Erdoğan vardır. Sanki bir enflasyon canavarı gelip zamları yapıp kaçıyor. Bu zamların hepsini kendisi yapıyor. Ankara’daki belediye meclis üyelerini örnek alsın ve tüm Türkiye’deki AK Parti belediyelerinde suyun, elektriğin ve doğal gazın fiyatlarını yüzde 50 indirsinler diye ben çağrı yapıyorum. İyiyi örnek olsun. Güzel bir şey yapmışlar kendisi de yapsın.” şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1831615/ali-babacandan-ankarada-suya-indirim-kararina-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.