Hakan Han Özcan'ın paylaşımına belediye başkanlarından destek

ABB'nin suya yüzde 50 indirim getiren teklifin mecliste kabul edilmesinin ardından et desteğini ertelediğini açıklamasına tepki gösteren AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Partili belediyelere destekleri sürdürme talimatı verdi. Özcan'ın bu paylaşımına destek veren belediye başkanları hazır olduklarını belirten paylaşımlar yaptı.
Ankara Masası
|
14 Ekim 2022, Cuma - 10:51
Hakan Han Özcan'ın paylaşımına belediye başkanlarından destek

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, suya yüzde 50 indirim getiren teklifin Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi'nde kabul edilmesinin ardından ABB'nin et desteğini ertelediğini açıklamasına tepki gösterdi.

AK Partili 19 ilçe belediyesine seslenen Özcan, " Büyükşehir belediyesinin et desteğinde bulunduğu tüm hanelere hiçbir ayrım gözetmeksizin, bundan sonra et desteğini sizler vereceksiniz" talimatı verdi.

Özcan'ın bu açıklamasının ardından AK Partili belediyeler harekete geçti.

Belediye başkanları sosyal medya hesaplarından Özcan'ın talimatını yerine getireceklerini belirtirken, vatandaşlara destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Başkanlardan destek paylaşımı

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse:

AK Parti mazeret değil çözüm üretir ilkesine göre, İl Başkanımız Sn Hakan Han Özcan’ın çağrısına icabet ediyoruz.

Mamak Belediyesi olarak, Sn Yavaş’ın sosyal yardımları kestiği İhtiyaç Sahibi kim varsa destek vermeye hazırız. Halkımızı tehdit etmek kimsenin haddi değil.

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık:

İl Başkanımız Sn. Hakan Han Özcan'ın davetine icabet ediyoruz.

"Ankara Büyükşehir Belediyesinin henüz yürürlüğe girmemiş su indirimini bahane ederek sosyal yardımlarını keseceğini belirttiği vatandaşlarımız üzülmesinler. Akyurt Belediyesi olarak yardımları biz devam ettireceğiz."

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz:

İl Başkanımız Sn. Hakan Han Özcan’ın çağrısına icabet ediyoruz.

"İlçemizde ABB’sinin Et desteğini kestiği vatandaşlarımızın isimlerini resmî yazıyla talep ettik. Liste elimize ulaşır ulaşmaz bu vatandaşlarımızı Sosyal Destek Merkezimize dahil edeceğiz ve Et desteğinde bulunacağız."

Kalecik Belediye Başkanı Duhan Kalkan:

İl Başkanımız Sn. Hakan Han Özcan’ın çağrısı Ankara’mız için çok kıymetli. Bizler de bu önemli çağrıya icabet ediyoruz.

"İlçemizde ABB’sinin Et desteğini kestiği vatandaşlarımıza Kalecik Belediyesi olarak bizler destek olacağız."

Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut:

Sosyal Belediyecilik demek AK Parti demektir. İl Başkanımız Hakan Han Özcan'ın çağrısına icabet ediyoruz.

"Büyükşehir Belediyesi'nden, et desteği alan vatandaşlarımızın listesini talep edip bu hemşehrilerimize et desteğini biz sağlayacağız.Vatandaşlarımızı mağdur etmeyeceğiz."

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Memiş Çelik:

Ak Parti mazeret değil çözüm üretir. İl başkanımız Sn Hakan Han Özcan'ın çağrısına katılıyoruz.

Şereflikoçhisar Belediyesi olarak Sn.Yavaş'ın kestiği sosyal yardımları,ihtiyaç sahibi kim varsa destek vermeye hazırız."

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı:

Altındağ Belediyesi olarak 2023 yılı sosyal yardım bütçemizi 2022’ye göre göre tam yüzde 322 artırıyoruz. Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamasına müsade etmeyeceğiz. Sn. Başkanım Hakan Han Özcan, AK belediyeler Ankara’da kimseyi yalnız bırakmayacak.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar:

Aziz Hemşerilerim Üzülmesinler, Ankara Büyükşehir Belediyesi sorumluluklarından kaçabilir ama Kızılcahamam Belediyesi vatandaşları için her türlü sorumluluğu almaya hazırdır. Vatandaşlarımız müsterih olsun, biz mazeret üretmeyiz, iş yaparız.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş:

AK Parti Ankara İl Başkanımız Sayın Hakan Han Özcan beyin çağrısına biz de icabet ediyoruz.

Hatırlanacağı üzere, Ankara Büyükşehir Belediyesi afişlerle duyurduğu et yardımını sudan sebeplerle kestiği masjını attı.

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile Çubuk Belediyesi olarak yardım alan Çubuklu hemşehrileirmizin listesini Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden yazılı talep edeceğiz.

Desteğimizi en kısa sürede başlayacaktır. Milletimizin yanınızdayız.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin:

Değerli il başkanımızın çağrısına icabet ediyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesinin fakir fukara garip guruba üzerinden yaptığı  siyaseti şiddetle kınıyorum. Gönül belediyeciliği, sosyal belediyecilik, zordur samimiyet ister, AK Parti belediyeleri olurak dün olduğu gibi bugünde yarında hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Retweetli destek

Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan da Hakan Han Özcan'ın paylaşımını retweetledi.

MHP'li Şimşek'ten paylaşım

MHP'li Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek de konuya ilişkin bir paylaşım yaparken "Son zamanlarda bazı kurumların yardımı keseceği söz konusu. Ben Gölbaşı’nda yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sesleniyorum. Gölbaşı Belediyesi ve Ramazan Şimşek olarak her zaman sizin yanınızdayız. Biz kimseyi aç, açık bırakmayız. Bugüne kadar da bırakmadık. Biz bize düşen görev neyse yapmaya hazırız. İhtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya gayret ettik, kimse endişelenmesin. Bazı kurumlar kendi içerisinde karar almış olabilir. Tekrar söylüyorum, biz kimse aç ve açıkta bırakmayız. Kapımız da gönlümüz de her zaman açık." ifadelerini kullandı.

Hakan Han Özcan'ın paylaşımı:

Ne olmuştu?

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi'nde suya yüzde 50 indirim getiren teklif AK Parti ve MHP'li üyelerin oylarıyla kabul edildi. Kararın ardından bir açıklama yapan ABB, ASKİ'ye kaynak aktarmak zorunda kalacaklarını, bazı projelerin aksayacağını ve sosyal yardım alanlara verilen et desteğini erteleyeceklerini duyurmuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1833273/hakan-han-ozcanin-paylasimina-belediye-baskanlarindan-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.