Yaşar Neslihanoğlu'ndan AK Partili belediyelere: 'Bilgileri vereyim, işiniz kolaylaşsın'

Yaşar Neslihanoğlu, Hakan Han Özcan'ın talimatıyla vatandaşa 'desteği biz vereceğiz' diyen AK Partili belediye başkanlarına seslendi. Neslihanoğlu," Bilgileri ve isimleri Meclis başkanvekiline bırakacağım. İşiniz kolaylaşsın. Bir an önce yarında dağıtmaya başlayın" dedi.
Ecem Çetin
|
14 Ekim 2022, Cuma - 19:34
Yaşar Neslihanoğlu'ndan AK Partili belediyelere: 'Bilgileri vereyim, işiniz kolaylaşsın'

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Ekim Ayı Meclis Toplantısı 5. birleşimi gerçekleştirildi.

ABB Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP) Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'ın talimatı üzerine 'kesilen desteği biz veririz' diyerek harekete geçen AK Partili belediye başkanlarına seslendi. 

"Bilgileri ve isimleri Meclis başkanvekiline bırakacağım"

Neslihanoğlu,"Bugün bazı AK Partili bazı belediye başkanlarımız bu büyükşehrin kestiği kırsalda tohum ve kömür yardımlarını biz dağıtacağız ilçe belediyeleri olarak bir söylemde bulundular. Bizde bunu çok memnun karşıladık. Yapılacaksa eğer çok güzel. Onun için de biraz sonra  Meclis başkanvekilimize bırakacağım. Her ilçede büyükşehir belediyesinin kömür ve tohum desteği verdiği vatandaşların isimleri ve bilgileri. Meclis sonrasında da arkadaşlarımız o vatandaşlarımıza mesaj atacak "dedi. 

" Bir an önce yarın dağıtmaya başlayın"

Neslihanoğlu, şöyle devam etti: 

"İlçe belediyelerimiz bunlarla ilgili desteklerini verecekler bizde bilgileri verdik diye. Her ilçenin adı yazılı, takdim edeceğim. İşiniz kolaylaşsın. Bir an önce yarında dağıtmaya başlayın. Sonuçta biz eğer bunu mahkeme iptal ederse, bu dönerse siz tohum verdiniz, bizde vereceğimiz o tohum desteği parasını vatandaşlarımıza gübre veya mazot desteği olarak aynen o şekilde dağıtalım. Siz kömür verdiniz, bizde vatandaşlarımıza aynı tutarı doğalgaz desteği olarak dağıtalım. Sonuçta bunun kazananı kim olacak? Yardım alan vatandaşlarımız. Arkadaşlarımızda bunu nereden bulduk, bulamayacağız... Tam listelerini veriyorum size ilçelerinize dağıtırsınız. Vatandaşlarımıza hızlı ulaşsın diye. Birde kimler alıyor diye onunla uğraşmayın. Bunların içinde eksiklik varsa, yüklemeden kaynaklanan sorunlar varsa da bildirirseniz anında tekrar sayısal verilerini göndeririz."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1837111/yasar-neslihanoglundan-ak-partili-belediyelere-bilgileri-vereyim-isiniz-kolaylassin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.