Yaşar Neslihanoğlu: Yeşil ile ilgili betona karşıyız diyorsunuz, şaka yapmayın

ABB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, Şirin Dere Vadisi'nin yapılaşmaya açılması teklifi üzerinden AK Parti ve MHP cephesinden gelen eleştirilere Çukurambar'ı hatırlatarak yanıt verdi. Neslihanoğlu "Çukurambar'ın imar planı ne zaman yapıldı? Hangi dönemde yapıldı? Bir metrekare yeşil alan gösterin" dedi.
Ecem Çetin
|
13 Eylül 2022, Salı - 20:44
Yaşar Neslihanoğlu: Yeşil ile ilgili betona karşıyız diyorsunuz, şaka yapmayın

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Eylül Ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşimi'nde ODTÜ arazisinin yanında, Çukurambar'ın arkasındaki Şirin Dere Vadisi'nin yapılaşmaya açılması önerisi reddedildi.

Bölgenin yapılaşmasına karşı çıkan  AK Parti ve MHP'liler, ABB'ye yeşili yok etme eleştirisinde bulundu.

Eleştirilere yanıt ise ABB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu'ndan geldi. Neslihanoğlu, Çukurambar'ı hatırlatarak "Şirin Dere Vadisi ile ilgili, doğrusunuz eleştirebilirsiniz buna hiçbir şey demiyorum. Ama yeşil, kırmızı çizgimiz diyorsunuz değil mi? Çukurambar'ı gördünüz mü? Çukurambar'a hiç gittiniz mi? Çukurambar'ın imar planı ne zaman yapıldı? Hangi dönemde yapıldı? Ama birde CHP'li Belediye zamanında yapılan Batıkent'e gidin bakın. Yeşili orada görün. Beton görmek istiyorsanız sizin döneminizdeki Çukurambar'a gidin. Bir metrekare yeşil alan gösterin." dedi.

Ankara'daki 25 derenin üzeri kapatılarak imara açıldığını belirten Neslihanoğlu "Bunları kim yaptı? Biz mi yaptık? Bununda mı suçlusu biziz? Şimdi gelip burada yeşil ile ilgili ranta, betona karşıyız diyorsunuz . Ya Allah aşkına lütfen. Şaka yapmayın 25 yıldır burada yapılanları bizler hepimiz biliyoruz" şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1778148/yasar-neslihanoglu-yesil-ile-ilgili-betona-karsiyiz-diyorsunuz-saka-yapmayin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.