Köremezli, şahit olduklarını anlatıp İYİ Parti ile yollarını ayırdı

ASKİ Yönetim Kurulu Üyesi, İYİ Partili Fazıl Köremezli, sosyal medya hesabından bazı suçlamalarda bulunarak hiçbir siyasi parti ile gönül bağının kalmadığını açıkladı. Fazıl Köremezli, "yalaka" olarak tanımladığı bazı partililerin İYİ Parti Genel Merkezinde ahbap çavuş ilişkisi ile yanlışlar yaptığını, bu haksızlıklara göz yumanlarla birlikte artık yürümesinin mümkün olmadığını söyledi.
Editör
|
18 Ekim 2022, Salı - 23:38
Köremezli, şahit olduklarını anlatıp İYİ Parti ile yollarını ayırdı

Aynı zamanda ASKİ Yönetim Kurulu Üyesi olan İYİ Partili Fazıl Köremezli, İYİ Parti ile hiçbir hukukunun kalmadığını, gerekçeleriyle birlilkte sosyal medya hesabından (@F_Koremezli) açıkladı.

Fazıl Köremezli şunları kaydetti:

"Kurucu ilçe başkanlığını ve belediye başkan adaylığını yaptığım İYİ Parti ile yollarımı ayırdım. Halkımıza hizmet etmek için çok mücadele verdim.

Hiçbir zaman şahsi bir menfaat elde etmek için değil, Allah’ın rızasını kazanmak için mücadele ettim. Bu nedenle şahsi menfaati için uğraşanlar beni hiç bir zaman sevmedi. Onurum ve şerefim ile siyaset yapmak istedim ama maalesef o noktadan uzaklaşıldığını gördüm.

Genel Merkezde 3-5 yalakanın ahbap çavuş ilişkisi ile yaptıkları haksızlıklara ve yanlışlara göz yumamazdım. Yapılan haksızlıklara göz yumanlar ile birlikte yol yürüyemezdim. 14 yaşından itibaren siyasi yapılar içinde bir çok görevde bulundum.

Bugüne kadar bir çok yerde adaylıklarım oldu. Bu süreçlerde yanımda olan dostlarıma sonsuz teşekkür ederim. Haklarını helal etsinler. Şahsıma hakkını helal etmeyenler olabilir, canları sağolsun. Benim hakkım varsa eğer herkese helal olsun.

Her daim hayırlısına inandım, hayırlısı olsun inşallah. Memleketim ve milletim adına elimden geldiğince, gücüm yettiğince başka platformlarda hizmet edeceğim.

Sevgi ve saygılarımla…"

http://www.ankaramasasi.com/haber/1854213/koremezli-sahit-olduklarini-anlatip-iyi-parti-ile-yollarini-ayirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.