Adnan Beker'den "Ankara'da İyi Partiye katılacak çok kişi var" açıklaması

İyi Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Adnan Beker, İyi parti’ye Ankara’da çok sayıda yeni katılım olduğunu ve olmaya devam edeceğini söyledi. Beker, geçiş yapacaklar arasında Büyükşehir ve İlçe Belediye Meclis üyeleri de bulunduğunu ifade etti.
Ersin Küçükbarak
|
24 Ekim 2022, Pazartesi - 18:22
Adnan Beker'den "Ankara'da İyi Partiye katılacak çok kişi var" açıklaması

Adnan Beker, Ankara Masası Gündem Özel programında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

İyi Parti’ye Ankara’da katılım olup olmayacağına ilişkin bir soruyu yanıtlayan Beker, “Şimdi söylersem arkadaşlar inciniyor, çok katılacak var. Büyükşehir meclisinden de var, bize ilçelerden de var. Bekliyoruz şu an” dedi.

Yeni katılacaklardan biraz beklemelerini istediklerini belirten Beker, “Çoğunluğu alabilir misiniz?” sorusuna da “Yok çoğunluğu alamayız, çoğunluğu alma şansımız yok ama katılım var yani. İlçeler de katıldı zaten biliyorsunuz. Keçiören’den iki meclis üyesi katıldı, Mamak’tan katıldı, Altındağ’dan katıldı. Büyükşehirden de katılım olur, şu an bize katılmalarının bizim büyükşehir meclisinde çok fazla katkısı olmuyor. Yani 4-5 arkadaşımız gelsin ama geleceği zaman ben söylerim size, katılım olacak inşallah.” karşılığını verdi.

"Beker'den ABB Başkanvekili olabilirim" iması

Adnan Beker, ABB Meclisi’ndeki yönetim tartışmalarına da değindi.

Ak Parti ABB Meclisi Başkanvekili Fatih Ünal’ın CHP ABB Grup başkanvekili  Yaşar Neslihanoğlu’na söz vermeden oturumu kapatmasını eleştiren Beker, buna da bir formül bulunduğunu dile getirdi.

Adnan Beker, Mansur Yavaş’ın vekalet vermesi halinde Belediye Meclisi’ni de yönetebileceğini söyledi.

“O zaman bir dahaki ay sizi kürsüde görebiliriz” hatırlatması üzerine ise Beker, "Fatih’i incitmeyelim” şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1866590/adnan-bekerden-ankarada-iyi-partiye-katilacak-cok-kisi-var-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.