Tavuğun folluğundan yumurta değil uyuşturucu çıktı

Konya’da narkotik polisi tarafından bir adrese yapılan operasyonda, evin kümesi arandığı sırada kuluçkaya yatmış olan tavuğun altından uyuşturucu madde çıktı. Operasyonda gözaltına alınan 2 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Büşra Ünal
|
03 Kasım 2022, Perşembe - 12:32
Tavuğun folluğundan yumurta değil uyuşturucu çıktı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar çerçevesinde Meram ilçesindeki bir adreste uyuşturucu madde bulunduğu bilgisine ulaştı.

Polis ekipleri Kalfalar Mahallesi Ermenek Sokakta bulunan eve operasyon düzenledi. Evde bulunan kümeste arama yapan polis ilginç bir olayla karşılaştı.

Polis, kuluçkaya yatan tavuğu kaldırdığında altında yumurta değil, poşetler içerisinde uyuşturucu madde buldu.

Evde yapılan detaylı aramada ise 824 gram metamfetamin maddesi, 38 adet uyuşturucu hap, 2 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait boş şarjör ve suç unsuru 11 bin 100 TL ele geçirilirken, evde bulunan S.H. ile C.H. gözaltına alındı. 

Gözaltına alınan S.H ile C.H. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Daha sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1906284/tavugun-follugundan-yumurta-degil-uyusturucu-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.