Fırtına obüsleri PKK'yı böyle vurdu

TSK'ya ait Fırtına obüslerinin Tel Rıfat'ta bulunan PKK terör örgütü mevzilerini vurduğu anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
Editör
|
22 Kasım 2022, Salı - 20:05
Fırtına obüsleri PKK'yı böyle vurdu

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ait Fırtına obüslerinin Tel Rıfat'ta bulunan PKK terör örgütü mevzilerini vurduğu anlar, karayolunda seyreden sürücüler tarafından cep telefonu kamerası ile kayıt altına alındı.

Dün Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ile Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na gelen ve Harekat Merkezi'ne inerek Pençe Kılıç Hava Harekatı'na ilişkin bilgi alan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Pençe Kılıç Harekatı’nın başlangıcından bugüne kadar kara ateş destek vasıtaları ve uçaklar tarafından 184 terörist etkisiz hale getirildi” açıklamasında bulunmuştu.

Pençe Kılıç Harekatı ile Irak kuzeyindeki Kandil, Asos, Hakurk ile Suriye kuzeyindeki Arap Pınarı, Münbiç, Zor Mağara bölgesi, Tel Rıfat, Cizire ve Derik bölgelerindeki hedeflerin vurulduğunu belirten Akar, harekatın ilk aşamasında teröristlere ait barınak, sığınak, mağara, tünel, depoların aralarında bulunduğu 89 hedefin imha edildiğini belirtti. Gözü dönmüş teröristlerin Öncüpınar, Karkamış’ta sivilleri, çocukları, okulları hedef aldığını aktaran Bakan Akar, “Teröristler alçaklıklarını bir kez daha bütün dünyaya gösterdiler. Bunun üzerine Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın ateş destek vasıtaları ve Hava Kuvvetleri Komutanlığımızın uçakları ile bilinen bütün hedefler vuruldu, vurulmaya devam ediyor” diye konuşmuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1949650/firtina-obusleri-pkkyi-boyle-vurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.