Barış Yarkadaş'tan Mansur Yavaş iddiası

Gazeteci Barış Yarkadaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a adaylık teklifi götürdüğünü iddia etti. Yarkadaş, Yavaş'ın adaylık teklifini kabul etmediğini sözlerine ekledi.
Ankara Masası
|
02 Aralık 2022, Cuma - 15:16
Barış Yarkadaş'tan Mansur Yavaş iddiası

Tv 100 ekranlarında yayımlanan Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programında Gazeteci Barış Yarkadaş, dikkat çeken bir iddia ortaya attı.

İYİ Parti'den kendisine kulis bilgisi geldiğini belirten Yarkadaş, Meral Akşener'in bir aday arayışı içinde olduğunu teyit ettiğini söyledi.

Mansur Yavaş'a adaylık teklifi

Yarkadaş, "Bu isim kesinlikle Ekrem İmamoğlu olmadığını bir kez daha teyit ettim. Bunu 15 gün önce anlattım. Meral Hanım, Mansur Yavaş'la görüşüyor. Odada 5 kişi var. Meral Hanım "sizi cumhurbaşkanı adayı olarak görmek istiyoruz." diyor. Mansur Yavaş 10 saniye sessiz kalıyor. Hiçbir cevap vermiyor. O cevap vermedikten sonra da konu başka bir yere dönüyor." dedi.

"Zorla mı getirip aday yapalım"

Bu görüşmeden yaklaşık 25 gün sonra Meral Akşener'in Keçiören Tutsaklar civarında 20'ye yakın kişiyle yemek yediğini aktaran Yarkadaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

Orada bazı partililer Meral Hanım'a Mansur Yavaş'ı aday yapın deyince, Meral Hanım yaklaşık 20 kişinin içinde, "Adaylık teklif ettik, zorla mı getirip aday yapalım." diyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1982816/baris-yarkadastan-mansur-yavas-iddiasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.