Ankara'da mevsim kışa döndü

Ankara Masası
|
29 Mayıs 2020, Cuma - 11:16
Ankara'da mevsim kışa döndü

Ankara’da gece başlayan yağmur hayatı felç etti. Sağanak yağmurda ev ve dükkanları su bastı, bir apartmanın istinat duvarı çöktü. Kentin yüksek kesimleri ise karla beyaza büründü.

Ankara'da sağanak yağış hayatı felç etti.

Gece geç saatlerde başlayan sağanak yağış dolayısıyla çok sayıda ev ve iş yerini su bastı.

Vatandaşlar iş yerlerindeki suyu kovalarla tahliye etti. Yağış dolayısıyla cadde ve sokakların göle döndüğü çok sayıda ilçede araç trafiği olumsuz etkilendi.

Ev ve iş yerlerine dolan yağmur suları, belediye ve itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla vidanjörler ile dışarıya boşaltıldı.

Sağanak yağış nedeniyle bir evin bahçe duvarı da çöktü. Duvarın çökmesiyle yağmur suları bahçesine dolan apartmanın bodrum katını su bastı. Bölgeye gelen itfaiye ve belediye ekipleri yağmur sularını vidanjör yardımıyla dışarıya boşalttı.

Kent merkezinde sağanak yağış etkili olurken, yüksek kesimlere ise kar yağdı.

ANKARA'DA GECE SAATLERİNDE BAŞLAYAN YAĞIŞLI HAVA KIZILCAHAMAM İLÇESİNDE KAR YAĞIŞINA DÖNDÜ. ANKARA-İSTANBUL YOLU AKYARMA GEÇİDİNDE KAR ETKİLİ OLDU. KAR YAĞIŞI NEDENİYLE ÇEVREDEKİ ORMANLAR BEYAZA BÜRÜNDÜ. (UĞUR DEMİRBAŞ/ANKARA-İHA) Ankara'da sağanak yağış etkili olurken, kentin yüksek kesimlerine kar yağdı.

Kızılcahamam'ın yüksek kesimlerindeki ormanlar beyaza büründü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/19854/ankarada-mevsim-kisa-dondu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.