ABB, engelli vatandaşlara simit camekanlarını tahsis etti

Ankara Büyükşehir Belediyesi, engelli bireylerin sosyal yaşama katılımını sağlamak ve ekonomik yönden desteklemek amacıyla, noter huzurunda yapılan kurayla 100 adet simit camekanını tahsis etti.
Ankara Masası
|
09 Aralık 2022, Cuma - 13:30
ABB, engelli vatandaşlara simit camekanlarını tahsis etti

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, engelli vatandaşların sosyal hayata kazandırılması, ekonomik yönden destek olunması amacıyla   simit camekânı tahsisine devam ediyor.

Canlı yayında ve noter huzurunda yapılan kura çekilişiyle  541 başvuru arasından belirlenen 100 kişiye simit camekânı işletme hakkı verildi.

Vatandaşlar, başkentin merkez ilçelerinde 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren ekmek teknelerinde satış yapmaya başlayacak.

"Heyetler camekanları kontrol etmeye devam edecek"

Başkentte yaşayan engelli vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini belirten Zabıta Daire Başkanı Olcay Erdal, “Engelli vatandaşlarımıza yönelik olarak 100 adet simit camekânı için toplam 541 engelli vatandaşımız başvurmuştur. Bunların içerisinde gerekli seçimi yapmak için Zabıta Daire Başkanlığında Ankara 12. Noter huzurunda yapılan çekilişle asil ve yedek hak sahibi belirlendi. Çekilişi kazanan hak sahibi vatandaşlarımız 1 Ocak 2023 tarihi itibarıyla simit camekânları işletmeye başlayacaklar. Vatandaşlar simit camekânları işletmeye başladıktan sonra oluşturduğumuz heyetlerle camekânların kontrollerini sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1995967/abb-engelli-vatandaslara-simit-camekanlarini-tahsis-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.