Fatih Ünal: ABB yetkilileri neden sessiz?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili ve AK Parti Keçiören Meclis Üyesi Fatih Ünal, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) önünde hizmet araçlarının lastiklerinin kesildiğine dair görüntü paylaştı.
Mevlüt Peker
|
20 Aralık 2022, Salı - 21:05
Fatih Ünal: ABB yetkilileri neden sessiz?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili ve AK Parti Keçiören Meclis Üyesi Fatih Ünal, ABB Meclis Toplantısı'nın son gününde, kimliğini belirleyemedikleri kişilerce, hizmet araçlarının lastiklerinin kesildiğini belirterek, ABB yetkililerinin olay karşısında neden sessiz olduklarını sordu.

ABB Meclis Başkan Vekili ve AK Parti Keçiören Meclis Üyesi Fatih Ünal, sosyal medyada olaya dair görüntü ve fotoğrafları paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Ankara Büyükşehir Belediye Yetkilileri Olaylar Karşısında Neden Sessiz?

Belediye Meclis toplantılarının son gününde (16.12.2022) kim olduğunu bilmediğimiz kişiler tarafından Belediye önünde park halindeki Hizmet Aracımızın lastiklerinin kesici bir aletle kesildiğini farkettik.

Kamera kayıtlarını incelediğimizde bir iki kişinin aracın etrafında keşif yaptıkları ve araca zarar vermiş oldukları anlaşılmaktadır.

Elim Hadisenin Sorumlularının bulunması için kamera kayıtları ve tüm deliller Belediye Yönetimince İvedilikle Savcılığa İntikal Ettirilmelidir..."


http://www.ankaramasasi.com/haber/2016632/fatih-unal-abb-yetkilileri-neden-sessiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.