Grup başkanvekillerinden Fatih Ünal'a ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti, MHP ve İYİ Parti grup başkanvekilleri, ABB Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Ankara Masası
|
21 Aralık 2022, Çarşamba - 13:41
Grup başkanvekillerinden Fatih Ünal'a ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclis Başkan Vekili ve AK Parti Keçiören Meclis Üyesi Fatih Ünal dün akşam yaptığı paylaşımla kimliğini belirleyemedikleri kişilerce, hizmet araçlarının lastiklerinin kesildiğini duyurdu. Ünal, ABB yetkililerini göreve çağırdı.

Olayın görüntülerini de yayımlayan Ünal "Ankara Büyükşehir Belediye Yetkilileri Olaylar Karşısında Neden Sessiz? Belediye Meclis toplantılarının son gününde (16.12.2022) kim olduğunu bilmediğimiz kişiler tarafından Belediye önünde park halindeki Hizmet Aracımızın lastiklerinin kesici bir aletle kesildiğini farkettik. Kamera kayıtlarını incelediğimizde bir iki kişinin aracın etrafında keşif yaptıkları ve araca zarar vermiş oldukları anlaşılmaktadır. Elim Hadisenin Sorumlularının bulunması için kamera kayıtları ve tüm deliller Belediye Yönetimince İvedilikle Savcılığa İntikal Ettirilmelidir..." ifadelerin kullandı.

Grup başkan vekillerinden ziyaret

Olayın ortaya çıkmasının ardından ABB Meclisi'nde grubu bulunan partilerin başkan vekilleri Fatih Ünal'ı ziyaret etti. AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker, MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, Ünal'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaretin ardından bir paylaşım yapan Fatih Ünal başkanvekillerine teşekkür etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2018157/grup-baskanvekillerinden-fatih-unala-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.