AK Partili Türel Ağyol disipline sevk edildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in görüşmesi ile ilgili olarak, “Umarım bu geceki birliktelikten kaset çıkmaz" paylaşımı yapan İstanbul Tuzla Belediyesi’nin AK Partili meclis üyesi Türel Ağyol, ihraç istemiyle disipline sevk edildi.
Ersin Küçükbarak
|
30 Aralık 2022, Cuma - 15:27
AK Partili Türel Ağyol disipline sevk edildi

Tuzla Belediyesi’nin AKP’li meclis üyesi Türel Ağyol'un Kılıçdaroğlu-Akşener görüşmesine ilişkin “Umarım bu geceki birliktelikten kaset çıkmaz" paylaşımı büyük tepki toplamıştı.

CHP ve İyi Parti İstanbul İl Başkanlıkları çirkin paylaşıma sert tepki göstermişti.
CHP ve İYİ Parti tarafından Tuzla Belediyesi'nin önünde bu olayı protesto etmişti . İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, "Bu şahısla ilgili bugün itibariyle hukuki süreci başlatmış bulunuyoruz" derken CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise, "Ülkesi için, halkı için, gelecek için çalışan kişilerin fotoğraflarına bakıp ne gördüğünüzü bilmeyiz ama bilin ki çok yakında gününüzü göreceksiniz" ifadelerini kullanmıştı.

Bu tepkilerin sonrası Ak Parti cephesinde de bir gelişme yaşandı.

Paylaşımı yapan İstanbul Tuzla Belediyesi’nin AK Partili meclis üyesi Türel Ağyol, ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2035996/ak-partili-turel-agyol-disipline-sevk-edildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.