Ömer Çelik'ten İsveç'te yaşananlara tepki

İsveç'te, terör örgütü PKK sempatizanları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın maketini asarak hedef aldı. İsveç'teki skandal görüntülere AK Parti'den de sert tepki geldi. Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "PKK yandaşlarının düzenledikleri eylemde Cumhurbaşkanımızın ve Türkiye’nin hedef alınmasını lanetliyoruz. "dedi.
Onur Çetinkaya
|
12 Ocak 2023, Perşembe - 17:39
Ömer Çelik'ten İsveç'te yaşananlara tepki

Terör örgütü PKK/YPG ile bağlantılı sosyal medya hesaplarında paylaşılan videoda, Türkçe altyazıyla Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan tehditler savrulduğu görüldü.

Stockholm'de 21 Ocak'ta NATO'ya hayır gösterisi yapılacağı ifade edilen paylaşımın altında hakaret içeren yorumlar da dikkati çekti.

"Lanetliyoruz"

İsveç'teki skandal görüntülere AK Parti'den de sert tepki geldi. Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaşananlardan dolayı, "Cumhurbaşkanımızın ve Türkiye’nin hedef alınmasını lanetliyoruz." dedi.

Sosyal medya hesabından tepkisini dile getiren Çelik," NATO'ya üye olma talebinde bulunan bir devlette böyle bir hadisenin gerçekleşmesi vahimdir. İsveç makamlarının bu alçakça eyleme izin vermeleri asla kabul edilemez." açıklamasında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2055372/omer-celikten-isvecte-yasananlara-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.