Bahçeli,"Mayıs ayında bu işi bitirelim"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanlığı seçim tarihi ile önemli bir açıklama yaptı. Bahçeli, "Mayıs ayında bu işi bitirelim "dedi.
Onur Çetinkaya
|
17 Ocak 2023, Salı - 10:42
Bahçeli,"Mayıs ayında bu işi bitirelim"

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde partisinin haftalık grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunan MHP lideri Bahçeli'den seçim tarihi çıkışı geldi.

"Mayıs ayında bu işi bitirelim"

Son günlerde siyasette seçim tarihi konuşulurken Bahçeli  konuya ilişkin konuştu. "Mevsim şartlarına uygun tarih mutabakatla belirlenmeli. Sandıktan korkmanın hiç kimseye bir yararı dokunmayacaktır. Bu erken seçim değil, seçim tarihinin güncellenmesidir.Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim. Uzlaşarak Türkiye'yi birlikte seçime taşıyalım.'' ifadelerini kullandı.

Ali Babacan ve Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki 

Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun komutanlarla ilgili sözlerine DEVA Partisi lideri Ali Babacan'a da Baykar üzerinden yaptığı konuşmayla ilgili tepki gösterdi 

MHP lideri, " Kılıçdaroğlu'nun TSK'nın şerefli komutanlarına saldırması uykuları kaçan mankurt bir siyasetçinin karanlık ağzından saçılan kötülük ve nefrettir. Yeni nesil Fırtına obüslerinden rahatsız olan bir siyasetçi bu milletin evladı olamaz. İHA'larımızdan SİHA'larımızdan Tayfun füzemizden kimler gocunuyorsa biliniz ki onlar küresel emperyalizme ruhlarını satan ilkesizlerdir.'' ifadelerini kullandı.

Parti meclis kürsüsünden sözlerine devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, " 27 ülkeye ihracat yapan bir Türk şirketini karalamak terbityeasizliktir ve gayri milliliktir. Baykar şirketini suçlayan selamsız Babacan, yabancıların etki ajanlığı pozisyonunda sabitlenmişdir. İHA'larımız uçacak zillet ittifakı dağdaki eşkıyalar gibi saklanacak delik arayacaktır." dedi.

Sistem değişikliği tartışması 

Muhalefetin parlamenter sisteme geçiş ve cumhurbaşkanlığı sitemini eleştirmesine dair açıklamalarda bulunan Bahçeli, " Kılıçdaroğlu istese de istemese de çatlayıp patlasa da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte devlet hayatında birlik dayanışma ruhu hakimdir. Türk askerine parmak sallama cüreti gösteren Kılıçdaroğlu zalimlerin kule nöbetçisi kula kulluk eden çürümüş bir şahsiyettir." diye konuştu.




http://www.ankaramasasi.com/haber/2061363/bahcelimayis-ayinda-bu-isi-bitirelim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.