Kılıçdaroğlu'ndan 15 Temmuz açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "CHP ne yapıyor diye Anadolu'ya milletvekillerini göndereceğim" dediğini belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Çok memnun olurum. Hiç olmazsa vatandaşla muhatap olurlar." değerlendirmesinde bulundu. Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı mücadele verdiğini söyledi.
Ankara Masası
|
02 Kasım 2021, Salı - 13:51
Kılıçdaroğlu'ndan 15 Temmuz açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu'nun gündeminde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin vekillerine yönelik 'CHP' talimatı vardı.

Bahçeli'nin "CHP ne yapıyor diye Anadolu'ya milletvekillerini göndereceğim" dediğini belirten Kılıçdaroğlu, "Çok memnun olurum. Hiç olmazsa vatandaşla muhatap olurlar. Vatandaş derini anlatacak MHP'yi bulacak. Bir pazara gitsinler, ayakkabı tamircisine uğrasınlar. Bir işsize bir çiftçiye 'Bu CHP ne yapıyor?' diye sorsunlar. Gerçekten CHP ile gurur duyuyorum. Cumhur İttifakı'nın ortağına da yol açıyoruz. 'Milletin arasına gir ve gerçekleri gör' diyoruz." dedi.

"15 Temmuz'da hep beraber mücadele ettik"

CHP lideri konuşmasının bir bölümünde ise 15 Temmuz darbe girişimine değindi. Darbe gecesinde hep birlikte mücadele ettiklerini söyleyen Kılıçdaroğlu "15 Temmuz darbe girişimi oldu. Hep beraber mücadele ettik. Hep birlikte yapıldı. Mücadele ettik. Darbecilere karşı çıkıldı." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1093600/kilicdaroglundan-15-temmuz-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.