Büyük Birlik Partisi 30. kuruluş yıldönümünü kutladı

Büyük Birlik Partisi (BBP) 30’uncu kuruluş yıldönümünü Ankara’da kutladı. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 29 Ocak 1993’ün istikamet sahibi insanların inanç ve samimiyet yolculuğuna çıkış tarihi olduğunu belirterek, “Gayemiz ‘Büyük Birlik’, hedefimiz Milliyetçi, Maneviyatçı, Demokrat, Büyük Türkiye’dir.Hedefimiz, Adriyatik’ten Çin Seddi’ne, kaynaşmış ve birleşmiş Türk Birliği’dir.Hedefimiz Turan’dır, hedefimiz Kızılelma’dır” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
29 Ocak 2023, Pazar - 14:47
Büyük Birlik Partisi 30. kuruluş yıldönümünü kutladı


Büyük Birlik Partisi (BBP) 30’uncu kuruluş yıldönümünü Ankara’da kutladı.

Destici 30. yıl için bestelenen "Sevdalı Çınar" şarkısına eşlik etti

Kutlama çerçevesinde Büyük Birlik Partisi’nin 30. Yıldönümü için özel olarak yazılıp bestelenen “Sevdalı Çınar” şarkısı ilk kez seslendirildi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de şarkıya eşlik etti.

"Nereden geldiğimizi biliyoruz. Nereye gideceğimizi de biliyoruz"

Destici daha sonra yaptığı konuşmada siyaset sahnesine Milli Mutabakat Çağrısı ile çıktıklarına işaret ederek, o günden bu yana ülkemizin, milletimizin, varlığımızın ve birliğimizin güvencesi olduklarının altını çizdi.

“Bizler; Nereden geldiğimizi biliyoruz. Nereye gideceğimizi de biliyoruz. “Büyük Birlik” ideali için yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Bu toprağın tarihine, halkına, bu halkın imanına, kültürüne, kimliğine sahip çıktık ve sahip çıkmaya devam edeceğiz .” diyen Destici, “Bu aziz ve necip Müslüman Türk milletinin her şeyin en iyisine layık olduğuna inanan bizler bu mirasa sahip çıkacak ve hadimi olacağız. Umudumuz korkularımıza, sevgimiz nefretimize galip gelecek. Haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytanlardan olmayacağız. Lakin Sabredenlerden olacağız. Lakin asla zulme boyun eğmeyeceğiz. Bizler Hakk’ın gören gözü, işiten kulağı, tutan eli, haykıran sesi olduk ve bundan sonra da öyle olacağız. Çünkü biz, Türk milletinin onurunu, vicdanını ve geleceğini temsil ediyoruz. Bu gerçeği biliyor, bu şuurla siyaset yapıyoruz. Büyük Birlik Partisi’nin dünyayı, Türkiye’yi ve Türk milletini nasıl gördüğü ve nasıl bir siyaset anlayışıyla hareket ettiği açıktır. İnsan olarak yaratılmanın haysiyet ve şerefini korumak için; ne zulme razı oluruz, ne de zulüm yapılmasına müsaade etmeyiz.” şeklinde konuştu.

“100 yılın en kritik seçimine gireceğiz”

Destici şunları söyledi:

“Cumhuriyet’in ikinci yüzyılına adım atarken belki de geride bıraktığımız 100 yılın en kritik seçimine gireceğiz. Hazırlandığımız seçimlerin çok sayıda tarafı var. Seçimler sadece Türkiye’de yapılıyor gibi durmuyor. Seçimler Türkiye’de yapılıyor. Lakin dışarıdan da bu seçime müdahil olmak için çok çok hazırlık yapanlar var.”

“ABD Cumhur İttifakımızın da tam karşısında”

Türkiye’ye, siyasi, ekonomik ve askeri yaptırımlarla diz çöktürmeye çalışan; bu amaçla doğuda Ermenistan’ı, batıda Yunanistan’ı, güneyimizde terör örgütlerini Türkiye’ye karşı kışkırtan ABD, seçimin tarafı ve gördüğünüz gibi Cumhur İttifakımızın da tam karşısında.”

“AB, PKK, FETÖ  de Cumhur İttifakı’nın karşısında”    

“PKK’ya, FETÖ’ye ev sahipliği yapan; Kur’an-ı Kerim’in sokaklarda yırtılıp yakılmasına sahne kuran, İslam’a ve Müslümanlara hakaret eden provokatörleri korumaya alıp, Avrupa’da yaşayan milyonlarca Müslüman ve Türk’ün hedef gösterilmesine zemin hazırlayan AB ülkelerinin de AB’nin de lokomotif ülkelerinin yine Cumhur İttifakı’nın karşısında olduğunu görüyoruz. PKK da FETÖ de diğer terör örgütleri de tüm güçleriyle Cumhur İttifakı’nın karşısında...”

“Yüce Allah’ın izni milletimizin desteğiyle yine kazanacağız”

“Herkes safını açıkça belirlemiş durumda. Ama onlar nerede dururlarsa dursunlar ki zaten yanımızda dursalar biz kendimizden şüphe duyardık. Biz milletimizle beraberiz ve Yüce Allah’ın izni milletimizin desteğiyle yine kazanacağız”

“Safımız Cumhur İttifakı adayımız da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır”

“Bizim Büyük Birlik partisi ve Alperenler olarak safımız da duruşumuz da çok net. Cumhur İttifakı ile ilgili görüşlerimiz de çok net…Safımız Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanı Adayımız  da mevcut Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. İçinde hiçbir istifham, hiçbir tereddüt, hiçbir istismar, hiçbir gizlilik taşımayacak kadar net. Bizim tarafımız da, safımız da belli. Ülke menfaatleri ve maslahatlarının adresi olarak gördüğümüz Cumhur İttifakı’nın bir parçasıyız, Cumhur İttifakı’nın başarısı için, üzerimize ne düşüyorsa, bütün gücümüzle bugüne kadar yerine getirdik bundan sonra da getirmeye devam edeceğiz.Türkiye’ye ve Türk Milletine düşmanlık edenlerin değil  kendileriyle, gölgeleriyle bile yan yana gelmedik, gelmeyeceğiz.”

“Hedefimiz Turan’dır, hedefimiz Kızılelma’dır”

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici sözlerini şöyle tamamladı:

“Büyük Birlik Partisi mensupları, Alperenler, Türkiye’nin yarınlarıdır. Bugünden itibaren yine, yeni bir şevkle, ülkemize hizmet etmeye, milletimizin yarınlarını daha aydınlık hale getirmeye hazırlanacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, partimizin 30. kuruluş yıldönümünün, camiamız için, yeni başlangıçlara, yeni hedeflere, başarılara vesile olmasını diliyor, tüm dava arkadaşlarımı, Değerli Alperen kardeşlerimizi aziz vatandaşlarımızı ve siz kıymetli misafirlerimizi sevgiyle, saygıyla, hürmetle ve muhabbetle Yüce Allah’ın selamıyla selamlıyorum.

Bu kutlu ve büyük yürüyüşümüzde yüreği vatan, millet, ezan ve bayrak sevdası ile coşan herkesi partimize, davamıza, mücadelemize katkı vermeye çağırıyorum.

Bugüne kadar hangi partiye oy vermiş olursa olsun bütün vatandaşlarımızı bundan sonra bizimle beraber büyük ve güçlü Türkiye idealini Büyük Birlik'te gerçekleştirmeye davet ediyorum.

Gayemiz “Büyük Birlik”, hedefimiz “Milliyetçi, Maneviyatçı, Demokrat, Büyük Türkiye”dir. Hedefimiz, “Adriyatik’ten Çin Seddi’ne, kaynaşmış ve birleşmiş Türk Birliği”dir. Hedefimiz Turan’dır, hedefimiz Kızılelma’dır… Allah’ın izniyle bütün hedeflerimize ulaşacağız.”

Toplantının sonunda Büyük Birlik Partisi Vefa ödülleri takdim edildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2064711/buyuk-birlik-partisi-30-kurulus-yildonumunu-kutladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
Veysel çavdar
29 Ocak 2023, 19:42
Kızıl elma, Sinan Ateş cinayetinin aydınlanırsa gerçekleşir