Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a enflasyon yanıtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TRT'de ortak canlı yayınındaki "Faiz sebep, enflasyon neticedir" sözleri üzerine İYİ Parti Lideri Akşener, sosyal medya hesabından İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale ve İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz'ı etiketleyerek “Netice” gerçekten ortada… Değil mi" diye sordu.
Ersin Küçükbarak
|
02 Şubat 2023, Perşembe - 09:32
Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a enflasyon yanıtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT'deki ortak canlı yayında düşük faiz mesajı verdi.

"Dünyada faizi sürekli yükselttiler. Ben de tam aksine faizi indirmenin mücadelesini verdim. Şu anda bizde faiz yüzde 9, bunu daha da düşüreceğiz. Faiz ve enflasyon doğru orantılıdır. Faiz sebep, enflasyon neticedir." Diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sosyal medyadan yanıt verdi.

İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale ve İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz'ı etiketleyen Akşener,  “Netice” gerçekten ortada… Değil mi" ifadesini kullandı.

Ümit Özlale de Twitter’dan , "Mart 2021 Politika faizi: 19, Enflasyon: 16 Aralık 2023 Politika faizi: 9, Enflasyon: 64 Alanı da ekonomiymiş. Atma Ziyaaaaa!" paylaşımı yaptı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2065507/meral-aksenerden-cumhurbaskani-erdogana-enflasyon-yaniti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.