CHP Genel Başkan Yardımcıları Ankara'daki o görüntüleri paylaştı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından uygun fiyata et satışı yapılan Başkent Mobil Market önünde uzun kuyruklar oluştu. O görüntüleri paylaşan CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun yaşananlara tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
02 Şubat 2023, Perşembe - 13:32
CHP Genel Başkan Yardımcıları Ankara'daki o görüntüleri paylaştı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 25 ilçede yüzde yüz yerli besi hayvanlarından temin edilen et, kıyma ve tavuk ürünlerini Başkent Mobil Market ve Başkent Marketlerde uygun fiyata satışa sunmaya başladı.

K ıymanın 139,5 TL’den, kuşbaşının ise 149,5 TL’den satıldığı marketlerin önünde vatandaşlar uzun kuyruk oluşturdu.

CHP'li isimlerden tepki

Oluşan kuyrukların videosu sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve  CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun yaşanan tepki gösterdi.

Oğuz Kaan Salıcı videoyu "Ankara Büyükşehir Belediyemizin uygun fiyatlı et satış noktasında da maalesef kuyruk oluştu. Millet çocuğuna et yedirebilmek için soğukta sıra bekliyor. Ete, süte, ekmeğe ulaşmanın bu kadar zorlaştığı başka bir dönem olmadı. Buna birlikte son vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Seyit Torun ise "Ankara Büyükşehir Belediyemizin başlattığı uygun fiyatlı et satışında oluşan sıra ortada. Yanlış politikaların bedelini halkımız ödüyor. Ekonomik kriz öyle bir boyuta geldi ki bu ülkede temel ihtiyaçlar bile lüks oldu. Bu millete, bu gençliğe büyük bir yaşam borcunuz var." paylaşımında bulundu.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2065571/chp-genel-baskan-yardimcilari-ankaradaki-o-goruntuleri-paylasti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.