Meral Akşener’den Sinan Ateş’in ailesine ziyaret

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in Bursa’daki aile evini ziyaret etti.
Ankara Masası
|
02 Şubat 2023, Perşembe - 14:59
Meral Akşener’den Sinan Ateş’in ailesine ziyaret

Ankara’da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in ailesini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ziyaret etti.

Akşener’in ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Bugün Genel Başkanımız Sn.Meral Akşener Ankara’da menfur bir suikast sonucu hayatını kaybeden merhum Sinan Ateş’in Bursa’daki ailesine taziye ziyaretinde bulunmuş ve olayın aydınlatılması için sürecin sonuna dek takipçisi olacağını bir kez daha ifade etmişlerdir. Ruhu şad olsun" ifadelerini kullandı. 

Ne olmuştu?

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş (38), arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya ilçesi Çukurambar semtindeki Kızılırmak Mahallesi'nde bir binadan çıktıkları sırada motosikletli iki kişinin silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitirmişti. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/2065589/meral-aksenerden-sinan-atesin-ailesine-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.