Bahçeli'den birlik ve beraberlik çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Deprem faciasına değinen Bahçeli, "Gün bir olma beraber olma kenetlenme ve aynı hissiyatla kucaklaşma günüdür" ifadelerini kullandı.
Onur Çetinkaya
|
07 Şubat 2023, Salı - 10:52
Bahçeli'den birlik ve beraberlik çağrısı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde partisinin haftalık grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli dün merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde yaşanan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremin ardından açıklamalarda bulundu.

"Gün bir olma günüdür"

Maalesef bilanço her iki depremde de çok ağırdır. Olumsuz hava şartlarından dolayı çalışmalar güçlükle yapılmaktadır diye konuşan Bahçeli, "Türkiye, Erzincan ve Marmara depreminden sonra en feci deprem faciasıyla karşı karşıya kalmıştır.

Depremde can veren bütün vatan evlatlarına başsağlığı diliyorum. Yaralananlara acil şifalar diliyorum. MHP olarak arama kurtarma çalışmalarına destek olacağız. " dedi.

Sözlerine devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı,   "Gün bir olma beraber olma kenetlenme ve aynı hissiyatla kucaklaşma günüdür. Öncelikle şunu ifade etmeliyim ki çözemeyeceğimiz hiçbir sorun Allah'ın izni ve inayetiyle yoktur." ifadelerini kullandı.

"Coğrafyamızı yok saymak mümkün değildir"

Empati duygumuza güç vermeliyiz, birbirimize dayanak olmalıyız şeklinde hitap eden MHP lideri, "Birbirimizi sarıp sarmalamak zorundayız. Türkiyemizin tamamı depremlerin ağırlık merkezinde yer almaktadır. Coğrafyamızı yok saymamız mümkün ve muhtemel değildir.'' açıklamasını yaptı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2066988/bahceliden-birlik-ve-beraberlik-cagrisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.