Demirtaş'tan “Yürü Bay Kemal” paylaşımı

HDP’nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, muhalefete birlik çağrısı yaparak “Derhal seçime gidip bu çetelerden kurtulmalıyız. Yürü Emek ve Özgürlük İttifakı! Yürü Sosyalist Güç Birliği! Yürü Millet İttifakı! Yürü Bay Kemal! Yan yana yürüyün. Birleştirin, barıştırın ve yeniden inşa edelim, yıkılan bu ülkeyi.” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
22 Şubat 2023, Çarşamba - 09:58
Demirtaş'tan “Yürü Bay Kemal” paylaşımı

Selahattin Demirtaş sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, deprem sonrası yaşananlara dikkat çekerek halkın acı, panik ve çaresizlik içinde olduğunu söyledi.

“İktidar, koltuğunun derdinde. Muhalefet, halka yardımın haklı telaşında” diyen Demirtaş, “Bin tane çözüm önerisi sıralayabiliriz. Ama şimdi iki temel başlığa odaklanmalıyız. 1- Herkes için acilen konteyner, gıda, temizlik malzemeleri, nitelikli ve yeterli sayıda tuvalet ve duş. 2- Derhal seçime gidip bu çetelerden kurtulmak” ifadeleri kullandı.

Demirtaş, muhalefete birlik çağrısı da yaptığı paylaşımında şunları dile getirdi:

“Yürü Emek ve Özgürlük İttifakı! Yürü Sosyalist Güç Birliği! Yürü Millet İttifakı! Yürü Bay Kemal! Yan yana yürüyün. Birleştirin, barıştırın ve yeniden inşa edelim, yıkılan bu ülkeyi. Başka çaremiz yok, başaracağız.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2070869/demirtastan-yuru-bay-kemal-paylasimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.