Kılıçdaroğlu, Alaattin Çakıcı'yı mı tehdit etti?

Kemal Kılıçdaroğlu, "Beşli Çeteler, mafyalar, çantacılar, rantçılar… Hepinizle hesabımız var... Herkes olması gerektiği yere gidecek" tehdidinde bulundu. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yakın arkadaşı Alaattin Çakıcı, devlet yaraları sarmaya çalışırken Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarının "hükümet istifa" sloganları atmasına tepki göstermişti.
Mevlüt Peker
|
27 Şubat 2023, Pazartesi - 21:39
Kılıçdaroğlu, Alaattin Çakıcı'yı mı tehdit etti?

Önceki günü Fenerbahçe-Konyaspor maçı öncesi sarı lacivertli taraftarların, dün de Beşiktaş-Antalyaspor maçı öncesi siyah beyazlı taraftarların tribünlerden attığı "hükümet istifa" sloganlarına tepki gösteren MHP lideri Devlet Bahçeli, Beşiktaş JK üyeliğinden istifa etmişti.

Bugün de MHP lideri Bahçeli'nin yakın arkadaşı Alaattin Çakıcı, son yüzyılın en büyük tabii afetinin Türkiye'de yaşandığını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, devletin tüm birimlerinin, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, devlet ve millet el ele anında müdahale ettiğini, birlik ve beraberlik olması gerekirken muhalefetin depremde yaşamını yitirenler üzerinden hükümete zarar vermek için provokatörlük ve bölücülük yaptıklarını söylemişti.

Önceki gün Fenerbahçe, dün de Beşiktaş maçında tribünlerinden atılan "hükümet istifa" sloganlarını "ihanet" olarak nitelendiren Alaattin Çakıcı, Beşiktaş Çarşı grubunun bu ihanete müdahale ettiğini, kulüp başkanlarının bu ihanete ortak olmadıklarına inandığını kaydederek, "Bu ihaneti organize eden her kim ise, bu ihanetlerde kim aktif görev almış ise Allah'ın laneti üzerlerine olsun. Devlet ve milletine bağlı olanlar, bu ihaneti asla unutmayacaklar." ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu, Alaattin Çakıcı'yı mı kastetti?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Alaattin Çakıcı'nın açıklamalarından sonra sosyal medya hesabından şu iki paylaşımda bulundu:

http://www.ankaramasasi.com/haber/2071900/kilicdaroglu-alaattin-cakiciyi-mi-tehdit-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.