Malatya’da rezidansın çökme anı kayıt altında

Malatya’da The Garden Rezidans'ın Kahramanmaraş Pazarcık merkezli ilk deprem bittikten 2 dakika sonra çökme anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Mevlüt Peker
|
03 Mart 2023, Cuma - 19:37
Malatya’da rezidansın çökme anı kayıt altında

6 Şubat Pazartesi günü saat 04.17’de meydana gelen ve 60 saniye süren 7,7 büyüklüğündeki depremde Malatya The Garden Rezidans'ın çökme anına dair güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Birçok kişinin hayatını kaybettiği ve yaşamını yitirenler arasında Yeni Malatyaspor'un kalecisi Ahmet Eyüp Türkarslan’ın da olduğu Malatya The Garden Rezidans'ın Kahramanmaraş merkezli ilk depremde bulunduğu yere çöktüğü anlar, geniş bir bölgeyi kadrajına alan karşı tarafta bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alındı.

60 saniye süren Pazarcık Depremi sırasında ağır hasar alan ve 04.20'de yıkıldığı görülen The Garden Rezidans'ın, 60 saniye süren ve 04.18'de sona eren depremden tam 2 dakika sonra yıkıldığı görülüyor.

Yeni Malatyasporlu kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan ile çok sayıda kişinin cansız bedenine günler sonra ulaşılırken, Malatya The Garden Rezidans enkazından çok sayıda kişi canlı olarak kurtarılmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2073684/malatyada-rezidansin-cokme-ani-kayit-altinda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.