Perinçek: “Akşener ABD’nin dayatmasıyla masaya döndü"

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Altılı Masayı kurtarma önerisi, masayı deviren Akşener’e yaptırılarak, kendisine onurunu sözüm ona kurtaran bir rol verildi. Meral Akşener, Altılı Masa’dan İYİ Parti’nin varlığını sürdürme refleksiyle kalkmıştı. Bu kez ABD’nin dayatmasıyla masaya döndü.” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
06 Mart 2023, Pazartesi - 18:01
Perinçek: “Akşener ABD’nin dayatmasıyla masaya döndü"

Doğu Perinçek, Millet İttifakı’nda yaşanan gelişmeler ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Perinçek Ankara’da, tıpkı Ergenekon-Balyoz sürecinde olduğu gibi, tertipleri planlayan ve yönlendiren bir ‘Gizli Karargâh’ kurulduğunu öne sürdü.

“Karargâhta yabancı operasyon şefleri ve FETÖ artıkları bulunuyor. Karargâh, kirli elini stadyumların içine kadar uzatıyor ve çeşitli kargaşalık planları tertipliyor” diyen Perinçek, Kılıçdaroğlu ve Akşener’in bu karargâhla iletişimlerini, kendi kurmaylarına da haber vermeksizin yürüttüğünü iddia etti.

Perinçek, “Altılı Masayı kurtarma önerisi, masayı deviren Akşener’e yaptırılarak, kendisine onurunu sözüm ona kurtaran bir rol verildi. Meral Akşener, Altılı Masa’dan İYİ Parti’nin varlığını sürdürme refleksiyle kalkmıştı. Bu kez ABD’nin dayatmasıyla masaya döndü.

Altılı Masanın yalnız Cumhurbaşkanı adayı değil, Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayları da CHP’li oldu. İYİ Parti açıkta kaldı.” İfadelerini kullandı.

“ABD Altılı Masanın dağılması tehlikesini şimdilik bertaraf etmiş oldu” diyen Perinçek, FETÖ, PKK ve HDP’nin bayram yaptığını sözlerine ekledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2074197/perincek-aksener-abdnin-dayatmasiyla-masaya-dondu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.