AK Parti'den HÜDAPAR'a ittifak ziyareti

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, HÜDA PAR'ı ziyaret etti.
Onur Çetinkaya
|
13 Mart 2023, Pazartesi - 17:18
AK Parti'den HÜDAPAR'a ittifak ziyareti

14 Mayıs seçimleri öncesi ittifaklar arasında  görüşmeler devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Cumhur İttifakı'nı destekleme kararı almış ve aday göstermeyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıklamışlardı.

AK Parti'den ziyaret 

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, HÜDA PAR Genel Merkezi'nde, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyetle görüştü.

Görüşmenin sonrasında Kurtulmuş ve Yapıcıoğlu açıklamalarda bulundu. 

Görüşme sürecinin devam ettiğini belirten  AK Parti Genel Başkanvekili,  "Bu müzakerelerden de olumlu sonuçlar çıkacağı kanaatindeyim. Ümit ediyorum ki en kısa sürede bu noktada adımları atarız." dedi.

"Görüşmeler devam edecek"

Sözlerine devam eden Kurtulmuş, "İlkeler etrafın bütünleşme ve fikirlerimizi ortaklaşma olarak görüyoruz. Cumhur İttifakı'nın içerisinde olan ve olacak partilerin kurumsal kimliği parti programı ve siyasi fikirleri vardır. Hepimizi ortak noktaya getiren ilkelerimizdir. Önümüzdeki günlerde görüşmeler devam edecek." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075011/ak-partiden-hudapara-ittifak-ziyareti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.