HDP Milletvekili Sezai Temelli "Bu iktidarı devireceğiz"

HDP'nin eski eş genel başkanı ve milletvekili Sezai Temelli, "Bu iktidarı devirdiğimiz gün bir son değil bir başlangıç olacak. Ondan sonraki sürecin inşasına HDP öncülük edecek. İttifaklar ile beraber hareket edeceğiz." dedi.
Ankara Masası
|
17 Mart 2023, Cuma - 10:01
HDP Milletvekili Sezai Temelli "Bu iktidarı devireceğiz"

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki ziyaret etmeyi planladığı Halkların Demokratik Partisi'nden (HDP) dikkat çeken bir açıklama geldi.

HDP İstanbul Milletvekili Sezai Temelli, seçimlerde iktidarı devireceklerini, sonraki süreçte ise ittifaklarla hareket edeceğini söyledi.

"İktidarı hep birlikte devireceğiz"

Medya Haber'e konuşan Temelli, "Seçimler kesinlikle önemli. Her şeyden önce iktidarı hep birlikte devireceğiz. HDP ile, Emek Özgürlük ile, bu iktidara karşı var olan bütün ittifaklarla beraber devireceğiz" şeklinde konuştu.

"Beraber hareket edeceğiz"

Seçim sonrası oluşacak yeni düzene HDP'nin öncülük yapacağının altını çizen Temelli "Bu iktidarı devirdiğimiz gün bir son değil bir başlangıç olacak. İttifaklar ile beraber hareket edeceğiz." ifadelerini kullandı.



http://www.ankaramasasi.com/haber/2075507/hdp-milletvekili-sezai-temelli-bu-iktidari-devirecegiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.