Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi'ne ziyaret sinyali

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, altılı masaya eleştirileriyle dikkat çeken Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi ziyaret etmek istediğini söyledi. Kılıçdaroğlu "Arkadaşlarımız ziyaret için başvuracaklar. Uygun görürlerse, belirlenen tarihte gitmek istiyorum" dedi.
Ankara Masası
|
22 Mart 2023, Çarşamba - 09:10
Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi'ne ziyaret sinyali

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü yazarı Deniz Zeyrek’in sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, iktidarın depremzedelere yeni yapacakları evlerden para alması eleştirirken, ücretsiz ev vaadini bir kez daha yineledi.

Vatandaşlara ev alırken, yapı denetim, iskan, zemin etüt yapılırken attığı imzalarda devletin güvence verdiğini belirten Kılıçdaroğlu "Eğer o ev şimdi kullanılamaz hale gelmişse, sorumluluk devletindir ve devlet bu sorumluluğu karşısında vatandaşın evini vermek zorundadır” diye konuştu.

"Memleket Partisi'ni ziyaret edeceğim"

Altılı masaya yönelik eleştirilerle dikkat çeken, CHP'den ayrılarak Memleket Partisi kuran Muharrem İnce'yi de ziyaret etmek istediğini belirten Kılıçdaroğlu, randevu talep edecekleri söyledi. Kılıçdaroğlu "Uygun görürlerse, belirlenen tarihte gitmek istiyorum" dedi.

“HDP'nin bakanlık talebi yok"

HDP'ye ziyaretine de değinen Kılıçdaroğlu, görüşmenin olumlu geçtiğini aktardı.  HDP'nin "ilkelerde anlaşırsak destekleriz" yaklaşımını ve iktidar medyasındaki "bakanlık verecekler" haberlerini anımsattığım Kılıçdaroğlu, HDP'nin bakanlık gibi bir talebi olmadığının altını çizdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2076049/kemal-kilicdaroglu-memleket-partisine-ziyaret-sinyali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.