Zaniolo'dan Galatasaray taraftarını üzen açıklama

Galatasaray'ın İtalyalı yıldız Zaniolo sezon sonu ayrılacağı iddialarına ilişkin "Galatasaray'da kalıp kalmayacağımı bilmiyorum. Kimse geleceği bilemez ama Türkiye'de şampiyonluk yaşamak istiyorum." dedi.
Ankara Masası
|
26 Mart 2023, Pazar - 15:28
Zaniolo'dan Galatasaray taraftarını üzen açıklama

Galatasaray'ın Roma'dan 15 milyon euroya transfer ettiği Nicolo Zaniolo,  İtalya'nın en ünlü spor gazetelerinden La Gazzetta dello Sport'a açıklamalarda bulundu.

Zaniolo sarı kırmızılılarda kalıp kalmayacağıyla ilgili soruya "Galatasaray'da kalıp kalmayacağımı bilmiyorum. Kimse geleceği bilemez ama Türkiye'de şampiyonluk yaşamak ve İtalya Milli Takım kadrosuna yeniden dönmek istiyorum" yanıtı verdi.

"Kimseyle sıkıntım yok"

Roma'dan ayrılık sürecine ilişkin ise Zaniolo "Roma kulübü beni sadece para kazanma aracı olarak gördü. Roma'da kadro dışı kaldım ve bazı taraftarlar öfkesini benden çıkardı. Bazıları arabayla beni kovaladı, bazıları evime geldi. Taraftarlar çok kızgındı. Neredeyse herkes tarafından hayal kırıklığına uğratıldım. İsim veremem ama 'Kardeş gibiyiz' diyen insanlar bana sonra selam bile vermedi. Onlarla milli takımda karşılaşmak nasıl olacak bilemiyorum. Belki birilerinin benimle sıkıntısı olabilir ama benim kimseyle sıkıntım yok." ifadelerini kullandı.

Icardi'ye övgüler

Zaniolo, Serie A'da daha önce top koşturmuş Muslera, Oliveira, Mertens, Torreira, Icardi gibi oyuncularla beraber oynadığının anımsatılması üzerine, "Biz çok iyi bir antrenörü olan büyük bir takımız. Benim şansıma ki antrenörüm Okan Buruk İtalyanca da konuşuyor. Bu Galatasaray, İtalya'da oynuyor olsa, ligde Avrupa kupalarına katılacak bir yerde olur çünkü gerçekten güçlü oyunculara sahip. Size sadece benim hücumdaki partnerim Icardi'yi söylüyorum ki bugün en iyi santrforlardan biri." yorumunu yaptı.

Juventus ve Milan'la anılıyor

 23 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinde yer alan 35 milyon euroluk serbest kalma bedeli hatırlatıldı. Ancak iddialara göre Juve bu bedeli aşağı indirmek için pazarlık yapacak. Nicolo Zaniolo için Juventus'un yanı sıra Milan'ın da devrede olduğu ileri sürüldü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2076541/zaniolodan-galatasaray-taraftarini-uzen-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.