Alevi Ocakları Başkanı Emrah Uslu'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na seccade tepkisi

Alevi Ocakları İnanç ve Kültür Derneği Başkanı Emrah Uslu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccadeye bastığı fotoğrafla ilgili "Kemal Kılıçdaroğlu bir Alevi değildir! olamaz da, biz Aleviler seccadeye bırakın ayakkabıyla basmayı, baş köşede saklarız"
Ankara Masası
|
03 Nisan 2023, Pazartesi - 14:08
Alevi Ocakları Başkanı Emrah Uslu'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na seccade tepkisi

Alevi Ocakları İnanç ve Kültür Derneği Başkanı ve AK Parti milletvekili aday adayı Emrah Uslu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili dikkat çeken bir paylaşımında bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programından sonra seccadeye basılı fotoğrafının ortaya çıkmasından bir kaç gün önce CHP liderinin Alevi olmadığını söylediğini aktaran Uslu " Tekrar ediyorum, Kemal Kılıçdaroğlu bir Alevi değildir! olamaz da, biz Aleviler seccadeye bırakın ayakkabıyla basmayı, baş köşede saklarız." ifadelerini kullandı.

Uslu, Kılıçdaroğlu'na yönelik "Sanki karşımızda Haçlıların bir subayını görüyoruz!!! Haçlılılara hizmet ettiğiniz açık ve net" paylaşımında bulundu.

"Alevi toplumuna yapılmış ihanet"

Emrah Uslu, daha önce katıldığı programda şunları söylemiştir:

"Kılıçdaroğlu Alevi olmuş olsaydı, HDP’yle aynı masaya oturmuş olamazdı.Bir Alevi HDP’yle aynı masaya oturamaz. Böyle bir şey yok kabul etmiyorum. Bu Alevi toplumuna yapılmış en büyük ihanettir."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077467/alevi-ocaklari-baskani-emrah-usludan-kemal-kilicdarogluna-seccade-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (3)

Yorumunuz İletilmiştir.
şahin kızılaslan
04 Nisan 2023, 16:08
Sen alevilerin yüz karası , yol düşkünüsün..Nöyle devam et..
Fatma karabay
04 Nisan 2023, 20:19
Kılıçdaroğlu yaşam tarziyla ve edebi ile örnek bir siyasetçidir.Seccadeyide farketmedigi için bastığını ve üzgün olduğunu ifade etmiştir.
Eylem K.
29 Nisan 2023, 00:46
Emrah Uslu Bey , helal olsun size, biz Alevilerin sesisiniz!