Hatay Valiliğinden alçak paylaşımlara sert tepki

Hatay Valiliğinden Hatay'daki konteyner kentlere yönelik yapılan manipülatif paylaşımlara karşı sert bir açıklama geldi.
Mevlüt Peker
|
18 Nisan 2023, Salı - 23:28
Hatay Valiliğinden alçak paylaşımlara sert tepki

Hatay Valiliği, sosyal medyada konteyner kentlere yönelik ortaya atılan, “Katar tarafından Hatay’da kurulan 10 bin konteynerlik lüks konteyner kente Suriyeliler yerleştirildi, Türkler alınmıyor.” şeklindeki asılsız manipülatif paylaşımlara ilişkin açıklama yaptı.

Hatay Valiliğinin açıklamasında, depremin ardından Hatay'da olağanüstü gayretlerle konteyner kentlerin oluşturulduğu hatırlatılarak, Hataylı ve Hatay’da yaşayan depremzede Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının kullanımına, "hak sahipliği esasına göre" sunulduğunun altı çizildi.

Depremzedelerin her türlü ihtiyacını karşıladıkları için iftira ve yalan ile kamplarının hedef alındığını vurgulayan Hatay Valiliği, söz konusu konteyner kendin tamamının istisnasız olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan 1715 depremzedeye ev sahipliği yaptığı, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayan tek bir kişi ya da aileye konteyner verilmediği vurgusunda bulundu. 

Aksi yönde yapılan ve tek amacı halkın huzur ve güvenine darbe vurmak olan korsan yayınlara itibar edilmemesini isteyen Hatay Valiliği, huzur ve güven düşmanlarına en büyük cevabın bu olacağınını belirtti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079259/hatay-valiliginden-alcak-paylasimlara-sert-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.