Özgür Demirtaş’tan Selahattin Demirtaş’ın' akrabalık' esprisine ciddi yanıt

“Akrabalarım arasında siyasetçi yok” çıkışı yaparak Selahattin Demirtaş ile akrabalık bağını şaka konusu yapanlara seslenen Özgür Demirtaş’a Selahattin Demirtaş’tan esprili yanıt geldi. "Niye böyle olduk amca oğlu? Sen özgürsün, ben rehineyim diye mi?" diyen Selahattin Demirtaş’a Özgür Demirtaş ise ciddi bir cevap verdi. Özgür Demirtaş, "Selahattin Demirtaş burada bir mizah fırsatı yakalayıp bu tweeti atmış. Tweeti de bütün siyasi tweetleri arasında en çok görüntülenen tweeti olmuş. Halbuki zaman esprilerden ziyade ülkenin sorunları ve çözümlerine odaklanma zamanı" dedi.
Ersin Küçükbarak
|
19 Nisan 2023, Çarşamba - 10:22
Özgür Demirtaş’tan Selahattin Demirtaş’ın' akrabalık' esprisine ciddi yanıt

Finans uzmanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş’a, 6 buçuk yıldır tutuklu olan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile aralarındaki soyadı benzerlikleri dolayısıyla sosyal medyada 'akrabalık' esprileri yapılıyordu.

Özgür Demirtaş, konu sosyal medyada tekrar açılınca  Selahattin Demirtaş ile akraba olmadığını açıkladı.

“Akrabalarım arasında Bilim İnsanı, Doktor, Çiftçi, Köylü, İş İnsanı, Sanatçı var. Siyasetçi ise: YOK! olsa onu da söylerdim” diyen Özgür Demirtaş’a Selahattin Demirtaş espriyle yanıt verdi.

Selahattin Demirtaş “Niye böyle olduk amca oğlu? Sen özgürsün, ben rehineyim diye mi?” diyerek espri yaptı.

Özgür Demirtaş'tan ciddi yanıt

Selahattin Demirtaş'ın 38 milyondan fazla görüntüleme alan tweetini hesabında paylaşan Özgür Demirtaş da şunları yazdı:

"Selahattin Demirtaş burada bir MİZAH fırsatı yakalayıp bu tweeti atmış. Selahattin Demirtaş’ın bile dayanamayarak ESPRİ konusu yaptığı bu asılsız iddiadan hareketle bir kere daha hatırlatmak istiyorum: Benim hiçbir siyasetçiyle yakından veya uzaktan akrabalık bağım YOK.

Tweeti de bütün siyasi tweetleri arasında EN ÇOK görüntülenen tweeti olmuş. Bu da ülkenin MİZAHA ne kadar AÇ olduğunu gösteriyor. Halbuki zaman esprilerden ziyade ülkenin sorunları ve çözümlerine odaklanmak zamanı.

“Tüm siyasetçiler seçime 1 ay kala ciddi konulara eğilmeliler”

Selahattin Demirtaş da dahil tüm siyasetçiler (Bu kadar görüntülenme alamayacak olsalar da) seçime 1 ay kala ciddi konulara eğilmeliler. Bu arada akrabalarım arasında bilim insanı, doktor, çiftçi, köylü, iş insanı, sanatçı var. siyasetçi ise: Yok! olsa onu da söylerdim.”

Özgür Demirtaş, gelen eleştiriler üzerinde de yeni bir paylaşım yaparak şunları yazdı:

Selahattin Demirtaş’ın bu tweetine gülmeyen insan değildir öyle bir tweetine okudum az önce: Selahattin Demirtaş’ın Özgür Demirtaş tweetine: Solcular yüksek sesle muhafazakarlar kısık sesle ülkücüler gizlice güldü. Ülke gülmeye hasret kalmış. Görüntülenme resmen rekor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079293/ozgur-demirtastan-selahattin-demirtasin-akrabalik-esprisine-ciddi-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.