Emine Erdoğan'dan "TCG Anadolu" paylaşımı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Dünyanın ilk SİHA gemisi, ülkemizin ise en büyük askeri gemisi olan TCG Anadolu'nun Mavi Vatan'daki gücümüze güç katacağına yürekten inanıyor, emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.
Mevlüt Peker
|
23 Nisan 2023, Pazar - 23:57
Emine Erdoğan'dan "TCG Anadolu" paylaşımı

Türkiye Cumhurbaşkanı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, depremzede çocuklarla beraber TSK’nın (Türk Silahlı Kuvvetleri) en büyük savaş gemisi olan milli ve yerli üretim TCG Anadolu'yu uğurlamalarına dair paylaşımda bulundu.

Sosyal medya platformu Twitter’daki @EmineErdogan onaylı hesabından paylaşımda bulunan Emine Erdoğan, milli gurur TCG Anadolu'yu depremzede çocuklarla birlikte maviliklere uğurladıklarına vurgu yaptı.

Emine Erdoğan, paylaşımında "Denizleri sakin, pruvası neta olsun.Dünyanın ilk SİHA gemisi, ülkemizin ise en büyük askeri gemisi olan TCG Anadolu'nun Mavi Vatan'daki gücümüze güç katacağına yürekten inanıyor, emeği geçen herkesi kutluyorum." dedi.

23 Nisan coşkusunu paylaştığı çocukların, Türkiye’nin değerlerine sahip çıkarak, bu bayrağı geleceğe taşıyacaklarının altını çizen Emine Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nı onların kararlılığı inşa edecek. Gözlerindeki heyecan ve mutluluk, başaracaklarının ispatı. Bütün evlatlarımızın azmine olan inancımız tam. Yolları, bahtları açık olsun." ifadelerini kullandı.

Emine Erdoğan, Türkiye’nin gururu TCG Anadolu'nun uğurlanması ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın depremzede çocukları kabul ettiği görüntülere de paylaşımında yer verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079772/emine-erdogandan-tcg-anadolu-paylasimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.