"Anadolu kırmızısı" Togg, Bursa'da gelin arabası oldu

Bursalı çiftin Gemlik ilçesinde yapılacak düğünü için hazırlanan "Anadolu kırmızısı" Togg'un şoförlüğünü Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptı. Gelin arabasının arkasındaki “Aşkımıza da imkansız demişlerdi, tıpkı Togg gibi” yazısı dikkat çekti.
Mevlüt Peker
|
27 Nisan 2023, Perşembe - 20:43
"Anadolu kırmızısı" Togg, Bursa'da gelin arabası oldu

Bursa'da bir çiftin düğünü için özel bir Togg gelin arabası yapıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gemlik ilçesindeki bir programda Hüseyin Özdemir ile sohbet ederken düğünleri için Togg'u gelin arabası yapacağı sözü verdi.

Bunun üzerine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Togg'u süsleyerek gelin arabası yaptı ve direksiyona geçti.

Damat ve Başkan konvoy eşliğinde gelin Habibe Fatsa Özdemir'in Gemlik'teki evine gittiler ve daha sonra kornalar eşliğinde düğün salonuna geçtiler.

Aktaş, gazetecilere Togg'un ülkenin gurur kaynaklarından biri olduğunu söyledi. Başkan, Varank'ın sözünü yerine getirmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Damat, gerçekleştiren herkese teşekkür etti ve heyecanının kat kat arttığını dile getirdi.

Gelin Habibe Özdemir, Togg'da güvenlik görevlisi olarak çalıştığını söyleyerek, Togg'un gelin arabası olarak kullanılmasının gerçekleşmesinden çok mutlu olduğunu ifade etti.

Bakan Varank, çiftle görüntülü konuşarak evliliklerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080242/anadolu-kirmizisi-togg-bursada-gelin-arabasi-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.