Cumhurbaşkanı Erdoğan: “14 Mayıs'ta bunları benim milletim siyasi mevta yapacak”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefeti hedef aldığı konuşmasında “14 Mayıs'ta inşallah bunları benim milletim siyasi mevta yapacak” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
30 Nisan 2023, Pazar - 17:27
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “14 Mayıs'ta bunları benim milletim siyasi mevta yapacak”


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen Büyük Ankara mitingine katıldı.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

''Sevgili Ankaralılar, geleceğimizin teminatı kıymetli gençler, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Milli mücadelenin başkentinin tüm seymenlerine, yiğitlerine selamlarımı gönderiyorum. Şu muhteşem kalabalığa hamd olsun. Dün İzmir de böyleydi. Yüz binler geliyor. 14 Mayıs'ın müjdesini veriyor.

“Bay Bay Kemal'in de ne denli yalancı olduğunu anlatıyorsunuz değil mi?”

Ankara'nın havasını soluyan buraya hizmet eden herkesin başımızın üstünde yeri vardır. 21 yıllık Ankaralı olarak taşı, toprağı, insanı her şeyiyle seviyoruz. Ankara, bana dava ve kader arkadaşları verdiği için hamd ediyorum. Kapı kapı dolaşıyorsunuz değil mi? Bu Bay Bay Kemal'in de ne denli yalancı olduğunu anlatıyorsunuz değil mi?

Gelirken bilbord gördüm 'Ankara daha iyi bir hizmeti hakediyor' yazıyordu. İzmir'e de 'hizmete geliyoruz' yazıyordu. 4 yılda İstanbul'da, Ankara'da ne yaptınız? Bunların 3 tane tanımı var çöp, çukur, çamur. İstanbul'a belediye başkanı olduğum zaman ben de İstanbul'u böyle tanıdım.

“14 Mayıs'ta inşallah bunları benim milletim siyasi mevta yapacak”

İstanbul'u bunlardan bu kardeşiniz kurtardı. Hepsini geç susuzluktan kurtardık susuzluk. Burada yine Melih kardeşimle Ankara'yı susuzluktan kurtardık. Ankara'da şu güzel yolları kim yaptı? Ankara'daki metroları kim yaptı? İstanbul'da öyle değil mi? Bunlarda yalandan başka bir şey bulamazsınız. Eğer yalan dersi almak istiyorsanız 14 Mayıs'ta inşallah bunları benim milletim siyasi mevta yapacak. Cumhur'u yanına alamayan avucunu yalar.

“Arkadaşı Kandil Baronu olandan bu ülkeye fayda olur mu?”

Bay Bay Kemal sen talimatı nereden alıyorsun? Kandil'den. Ne diyor kandil: Biz artık Bay Bay Kemal'i destekliyoruz. Ne kadar güzel? Söyle bana arkadaşını söyleyeyim sana kim olduğunu. Arkadaşı Kandil Baronu olandan bu ülkeye fayda olur mu? Bölücü terör örgütü ile arasına mesafe koyamayan partiler il il gezip oy dileniyor.

“300 milyar doların hesabını, yalanın hesabını sormaya var mısınız?”

Ekonomiden zerre kadar anlayanlar şöyle bir düşünsün. Bay Bay Kemal Londra'dan 300 milyar dolar getirecekmiş. Olmayan bir şey gelmez. Bu 300 milyar doların hesabını, yalanın hesabını sormaya var mısınız?

“14 Mayıs'ta Ankara'dan rekor destek bekliyoruz”

Ankara'ya Cumhuriyetimizin kazanımlarını sahip çıkmak yakışır mı? Ankara'ya Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmek yakışır mı? İşte bunun için 14 Mayıs'ta Ankara'dan rekor destek bekliyoruz. Aşk ile koşan yorulmaz.

“Bu rüşvetçiye gereken dersi vermeye hazır mıyız?”

Oy alabilmek için her birine birer cumhurbaşkanı yardımcılığı veriyor. Bunun adı rüşvettir. Bu rüşvetçiye gereken dersi vermeye hazır mıyız?

“Bu millet sizi avucunuzun içindeki su ile boğar”

Takmış Teknofest'e onunla ilgili konuşuyor. Her önüne gelen şöyle yapacağız böyle yapacağız. Bu milletin elinden siz Teknofest'i, İHAları, SİHAları alamazsınız Kızılelma'yı hiç alamazsınız. Bu millet sizi avucunuzun içindeki su ile boğar.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080549/cumhurbaskani-erdogan-14-mayista-bunlari-benim-milletim-siyasi-mevta-yapacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.