İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'nun duygusal anları

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Kürşad Zorlu, "Kibirle, ben merkezcilik anlayışı ile ülkemizi buz gibi bir ülke haline getirdiler. Ama ben inanıyorum ki; 14 Mayıs'ta buzlar kırılacak, yollar açılacak." dedi. Zorlu, karşılaştığı bir vatandaşın sözlerini aktarırken duygusal anlar yaşadı.
Ankara Masası
|
03 Mayıs 2023, Çarşamba - 13:18
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'nun duygusal anları

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Kürşad Zorlu, Habertürk ekranlarında Kübra Par'la Açık ve Net programına konuğu oldu.

Ankara'da seçim çalışmalarını sürdüren Zorlu, karşılaştıkları insanların  "Bizi kurtarın" dediğini söyledi.

"Kadınlar, erkekler, gençler, yaşlılar 'Bizi kurtarın' diyor"

 İYİ Parti Sözcüsü, "Bunu gördüğümde inanın her defasında çok duygulanıyorum. İnsanımızın 'Bizi kurtarın' dediği noktaya nasıl geldik? Bu insanlar neyle karşı karşıyalar?" diye sordu.

"Cumhuriyetimizin kazanımları büyük tehdit altında"

Kıymet isimli bir vatandaşın "Benim Atatürk'e borcum var" dediğini anlatan Zorlu, "Bunu o kadar yürekten söyledi ki. Sadece iş, aş kaygısı değil. Cumhuriyetimizin kazanımları, bu ülkenin insanlarının birlikte yaşama iradesi; bunların hepsi büyük bir tehdit altında. İnsanlar bu tehlikeyi görerek, hissederek bizim yanımıza geliyorlar." şeklinde konuştu.

"Buzlar kırılacak, yollar açılacak"

"Bunu ortadan kaldırmamız lazım" diyen Zorlu, "Çünkü kibirle, ben merkezcilik anlayışı ile ülkemizi buz gibi bir ülke haline getirdiler. Bakın buz kavramını özellikle kullanıyorum. Ama milletimiz bu buzları kırıp, yolları açma iradesinde. Ben inanıyorum; 14 Mayıs'ta buzlar kırılacak, yollar açılacak." ifadelerini kullandı.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2080894/iyi-parti-sozcusu-kursad-zorlunun-duygusal-anlari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.