Test için bindiği aracı pert etti

Antalya'da galeriden satın almak için gittiği araçla test sürüşüne çıkan şahıs, 100 metre gitmeden kaza yaptı. 2 kişinin yaralandığı kaza ise güvenlik kameralarına yansıdı.
Ankara Masası
|
19 Mayıs 2023, Cuma - 11:05
Test için bindiği aracı pert etti

Kaza, Bahçelievler Mahallesi 5044. Sokak'ta yaşandı. 

Edinilen bilgiye göre Şanlıurfa'dan araç almak için Antalya'nın Manavgat ilçesine giden  Eyüp Bağmancı, galericiyle anlaştıktan sonra alacağı araçla test sürüşü yapmak istedi. Aracın anahtarını alan  Bağmancı, yaklaşık 100 metre gittikten sonra Ümmühani Sarı’nın kullandığı 07 ADJ 463 plakalı otomobille çarpıştı. 

Kavşağa dikkatsiz girilmesi sonucu oluşan kazada a raçlardan biri kaldırıma çıkarak durabilirken, diğer araç boş arazide 50 metre gittikten sonra durabildi.

Kaza sonrası olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kaza sonrası kavga

Kazaya öğrenir öğrenmez olay yerine gelen  Ümmühani Sarı’nın eşi diğer sürücüye tepki gösterdi. Sürücünün kuralları ihlal ettiğini belirten şahıs, "Dur tabelası vari görmüyor musun" diyerek, Bağmancı'nın üzerine yürüdü. Kavga polis ve çevredekilerin araya girmesiyle büyümeden engellendi.

Diğer taraftan kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2082727/test-icin-bindigi-araci-pert-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.