Nizam ve Gülayşe kavuşuyor! Ateş Kuşları, yeni bölümüyle bu akşam ATV'de

ATV'nin sevilen dizisi Ateş Kuşları, bu akşam ekrana gelecek yeni bölümüyle yine soluksuz izlenecek.
Ecem Çetin
|
19 Mayıs 2023, Cuma - 16:34
Nizam ve Gülayşe kavuşuyor! Ateş Kuşları, yeni bölümüyle bu akşam ATV'de

Cuma akşamı ilgiyle izlenen hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ateş Kuşları, heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ATV'de!

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Menderes’in Nermin’i öldürmesi, Barbaros ve Ali için oyunu değiştirir. Kanıt peşinde koşacak vakit yoktur, Menderes daha ileri gitmeden bir an önce hapse atılması gerekmektedir. Ali ve Barbaros bu sebeple Çatal’a olan büyük nefretlerini bir kenara koyup anlaşma teklif ederler. Çatal bu anlaşmayı kabul edecek mi? Barbaros, kendi başına da bir şey gelmeden önce Nizam Eyüboğlu’na verdiği sözü yerine getirmeyi ister. Menderes’i yakalamaları an meselesiyken bütün güvenlik önlemlerini alıp baba kızı kavuşturmak için adımlarını atmaya başlar. Önce Nizam Eyüboğlu’na gerçekleri anlatır, sonra da Gülayşe’ye onu yıllardır arayan bir babası olduğunu söyler. Gülayşe bu gerçeği nasıl karşılayacak? Sonunda Nizam Eyüboğlu’nun duaları kabul olur, yirmi üç yıldır hasretini çektiği kızına kavuşur. Peki, Ateş Kuşları Gülayşe’yi babasına verecek mi? Nizam Eyüboğlu ile karşı karşıya gelen Ali ve Mercan kendilerini nasıl savunacaklar? Gülayşe’den ayrılmaktansa ölmeyi tercih eden Sabit şimdi ne yapacak? Geçmişte ise Sabit’in babası Köksüzleri Çatal’a vermeye kalkar. Çıkan arbedede Çatal Sabit’in annesinin ölümüne sebep olur!

Yapımı Bozdağ Filmin, yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği diziyi Ayşe Ferda Eryılmaz, Nehir Erdem kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Gökhan Ayiz oturuyor.

Oyuncu kadrosu; İlayda Alişan , Hande Soral ,Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik Nizam Namidar, Serkan Ercan, Ahmet Saraçoğlu, Boncuk Yılmaz, Gonca Cilasun, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu, Sedef Akalın, Lilya İrem Salman, Hilal Uysun, Umut İnan, Almira Albay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obuz, Umut Ege Baştemur, Ozan Ağaç, Kaan Sevi, Çınar Yükçeker, Yeşim Dalgıçer, Gökay Müftüoğlu, Onat Bulut, Görkem Doğan, Serkan Acay, Orkan Sancarbarlas, Metin Yıldırım, Erkan Baylav, Burakcan Aras, isimler yer alıyor.  

http://www.ankaramasasi.com/haber/2082778/nizam-ve-gulayse-kavusuyor-ates-kuslari-yeni-bolumuyle-bu-aksam-atvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.