Kürşad Zorlu'dan Millet İttifakı açıklaması!

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, Millet İttifakı'nın geleceği ile ilgili, "Teknik anlamda bu iş birliği 14 Mayıs ve 28 Mayıs’tan itibaren bitmiş olsa da stratejik mesele ile ilgili Genel Başkanımızın değerlendirme süreci devam ediyor." açıklamasında bulundu
Ecem Çetin
|
02 Haziran 2023, Cuma - 14:16
Kürşad Zorlu'dan Millet İttifakı açıklaması!

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen yemin törenine katılan İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu,  basın mensuplarının Millet İttifakı'na yönelik sorularını yanıtladı.

Sürecin devam ettiğini aktaran Zorlu, "Mahalli idareler seçimlerinde İyi Parti ile birlikte CHP'nin ortaya koyduğu bu gücün ürünü olan büyükşehir belediye başkanlıkları başta olmak üzere ittifakımızın ortaya koyduğu netice, başarı devam ediyor. Bu anlamdaki birliktelik devam ediyor." dedi. 

" 25 Haziran tarihinde büyük kongremizi topluyoruz"

Seçim sonucunun ardından genel başkan Meral Akşener, başkanlık divanı ve genel idare kurulunun dün dün milletvekilleriyle bir araya geldiğini hatırlatan Kürşad Zorlu şunları söyledi;

"En önemlisi; bir sürecin devamı olarak 25 Haziran tarihinde büyük kongremizi topluyoruz. Bu tür stratejik noktadaki nihai karar için Sayın Genel Başkanımızın açıklamalarını hep birlikte takip etmemizi faydalı olacağını milletimize paylaşmak istiyorum"

"Teknik anlamda bu iş birliği bitti" 

Zorlu, "Seçim iş birliği ile Millet İttifakı’nın dünden bugüne yansıyan yerel seçimlerle taçlanan o başarısı biraz farklı şeyler. Teknik anlamda bu iş birliği 14 Mayıs ve 28 Mayıs’tan itibaren bitmiş olsa da diğer bahsettiğimiz stratejik mesele ile ilgili Genel Başkanımızın değerlendirme süreci devam ediyor. Önümüzdeki günlerde bunların hepsini sizlerle paylaşırız" ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2084578/kursad-zorludan-millet-ittifaki-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.