Murat Köse'den Mansur Yavaş'a yağış eleştirisi! ''Umursamadın il il gezdin...''

ABB Başkanı Mansur Yavaş'a yağış üzerinden yüklenen Murat Köse, "Koltuk kapmak için il il gezdi. Hiç bir icraatı olmayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı su baskınlarında da sınıfta kaldı ilgisizliğiyle, beceriksizliğiyle işleri eline, yüzüne bulaştırarak alt yapı konusunda bir milim ilerleyemedi." dedi.
Ecem Çetin
|
07 Haziran 2023, Çarşamba - 19:12
Murat Köse'den Mansur Yavaş'a yağış eleştirisi! ''Umursamadın il il gezdin...''

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Haziran ayı Meclis toplantısının 1. birleşimi gerçekleştirildi. 

Söz alarak kürsüye çıkan Mamak Belediye Başkanı ve ABB AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, son zamanlarda Ankara'da etkili olan şiddetli yağışlara değindi ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'a yüklendi.

Ankara yoğun yağışların olduğunu ve hala da devam ettiği söyleyen Köse, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı birilerine yaranarak sadece koltuk kapmak için il il gezerek Ankaralılar sellerde ve su baskınlarından dolayı zor günler yaşadı ama Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı il il gezdi. Ankara halkı bunu hak etmedi. Ankaralılar hizmet için başkanını seçmişti " dedi. 

"İlgisizliğiyle, beceriksizliğiyle alt yapı konusunda bir milim ilerleyemedi"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanının Ankaralılara verdiği sözleri tutmadığını ifade eden Murat Köse, şöyle devam etti;

"Göreve gelmesinin üzerinden 4 yıldan fazla bir zaman geçmesine rağmen gözle görülür hiç bir icraatı olmayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı su baskınlarında da sınıfta kaldı. Belediye Meclisi'nden ASKİ ile ilgili istedikleri her kredi iznini vermemize rağmen ki bunların değeri yaklaşık 8 milyardan fazla. Buna rağmen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanının ilgisizliğiyle, beceriksizliğiyle işleri eline, yüzüne bulaştırarak alt yapı konusunda bir milim ilerleyemedi. Geçen yıl can kaybı da yaşamamıza rağmen bu durum Ankara Büyükşehir Belediye Başkanını hiç etkilememiş. Seçim geldiğinde de umursamadan il il gezerek boş vaatler peşinde koştu, sadece sağa, sola iftiralar attı." 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085218/murat-koseden-mansur-yavasa-yagis-elestirisi-umursamadin-il-il-gezdin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.