Televizyon programında kayıp kızını arayan baba intihar etti

İstanbul'da katıldığı televizyon programında günlerce kayıp kızını arayan baba, ikametinde tabanca ile intihar etti.
Mevlüt Peker
|
16 Haziran 2023, Cuma - 02:15
Televizyon programında kayıp kızını arayan baba intihar etti

İstanbul ili Esenler ilçesinde kaybolan ve yaklaşık 30 gündür kendisinden haber alınamayan Rukiye Çagana’nın babası Mehmet Hanefi Çagana, 21 yaşındaki kızını bulmak için son umut bir televizyon programına katıldı.

Kızı Rukiye Çagana’dan yaklaşık 1 aydır haber alamayan acılı baba Mehmet Hanefi Çagana'nın bugün intihar ettiği ortaya çıktı.

Arnavutköy Merkez Mahallesine bağlı Zülal Sokak’ta yer alan bir evde tabanca ateşlendiğini duyan mahalle sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ihbar etti. Merkez, ihbarın bildirildiği adrese polis ekipleri ve sağlık ekiplerini sevk etti. Sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları kontrollerde şahsın geri döndürülmesi mümkün olmayacak şekilde yaşamını yitirdiği tespitinde bulunurken, kimlik belirleme çalışması gerçekleştiren polis ekipleri ise ölen kişinin Mehmet Hanefi Çagana olduğunu tespit etti.

Edinilen bilgilere göre Mehmet Hanefi Çagana isimli kişinin binanın 5. katta bulunan ikametinde karısıyla birlikte otururken kafasına tabanca ile bir el ateş etmek suretiyle intihar etti. Diğer taraftan vakaya dair polis ekiplerinin çalışmaları devam ederken, kayıp 21 yaşındaki Rukiye Çagana’yı arama çalışmalarının da devam ettiği öğrenildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2086377/televizyon-programinda-kayip-kizini-arayan-baba-intihar-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.