Yol ortasında arkadaşını defalarca bıçakladı

İstanbul Fatih’te bir şahıs, tartıştığı arkadaşını yol ortasında defalarca bıçakladı. Çıkış nedeni bilinmeyen bıçaklı saldırı saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alındı.
Mevlüt Peker
|
28 Haziran 2023, Çarşamba - 17:18
Yol ortasında arkadaşını defalarca bıçakladı

Fatih Atatürk Bulvarı'nda bir kişi, arkadaşını defalarca bıçakladığı bir saldırı gerçekleştirdi. Olay, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, sabah saatlerinde Fatih Zeyrek Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. İki arkadaş arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve saldırgan, diğer kişiyi defalarca bıçakladı.

Yaralanan ve yere düşen şahsın yanına tekrar gelen saldırgan, yeniden bıçaklamak istedi. Ancak çevredeki vatandaşlar saldırganı durdurarak polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Polis ve sağlık ekipleri ihbar üzerine olay yerine sevk edildi. Yaralıya çevredeki vatandaşlar tarafından ilk müdahale yapıldı ve sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye taşındı. Polis ekipleri, olay yerinden kaçmayan saldırganı gözaltına aldı. Yaralının hastanedeki tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, saldırganın arkadaşını defalarca bıçakladığı ve ardından kovaladığı anlar görülebiliyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2087995/yol-ortasinda-arkadasini-defalarca-bicakladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.